Komentari na vest

Marina gađa u centar: Mi smo prvakinje, a liga nam nikakva! Ružno... Sigurno bi bila medalja da devojke igraju u Srbiji

H

Hm

pre 11 meseci

Ja ne razumem sta ti Marina pricas? Da slazem se da nam je liga katastrofa i naravno da treba da poradimo na tome da se ojaca zenska liga u kosarci, ali da lupetas o razvijenog turskoj ligi to je glupost. Osvojila si Euroligu sa Fenerom ciju prvu postavu su cinile IGRACICE WNBA(Breana, Ema Meseman, McBride, Vanderslot, Sabaldi…) to su sve igracice koje igraju WNBA, a u pauzi od WNBA igraju u Evropi, o kojoj ti razvijenog ligi pricas i o razvijenim igracicama? Pa turski timovi nemaju ni jednu napravljenu igracicu nego imaju gomilu novca koju guraju gde im se pozeli. Nisu stvorili ni jednu kosarkasicu, cak su i naturalizovali pred ovo Evropsko prvenstvu kosarkasicu WNBA Dallasa. Ko da oni prave svoje igrace u ligi, da nemaju novac ista bi im liga bila kao i nasa, al nazalost imaju pare a mi ne. Tj. one pare koje dajemo u neke nacionalne stadione za propale fudbalere, mogli bi preusmeriti u odbojku, kosarku(ZENSKU), vaterpolo(a ne da treniraju u hladnoj vodi na Banjici)… tako da o razvijenoj ligi u kojoj ti radis nema govora, razvijena je u smislu su kupili 15 WNBA igracica i da dominiraju, a razvijaju svoje igracice isto kao i liga u Srbiji. Tako da mani ti to… svakako sramota da nam liga bude nikakva, trebalo bi poraditi na tome jer imamo mnogo talenata!
m

mali sport

pre 11 meseci

U Srbiji je oko 3000 košarkašica.U Beogradu oko 20 000 odbojkašica.Nemate medalju sa svetskog prvenstva a odbojka 2 x prvak sveta. Odbojka nema podršku kao najpopularniji ženski sport na svetu a ne ženska košarka koju niko ne prati.Jedna odbojkašica recimo samo Tijana Bošković ima veći ugovor godišnje nego što zarade sve košarkašice u reprezentaciji Srbiji zajedno za godinu dana. Toliko o poređenju. Jedan košarkaš Partizana i Zvezde je više plaćen od svih zajedno. Imamo dve lige u Srbiji koje kako reče Marina ne postoje.Šta je decom iz instituta za košarku.Tu država plaća Marini sve gde su igračice iz te škole.Na silu ne ide.
G

Gola Istina

pre 11 meseci

Imate uslova, sta se bunite, zivite ko bubreg u loju, vi sportisti i pevaljke, dobicete dobru penziju, ne radite za minimalac , drzava kaze nikad veca ulaganja, e sad druga je stvar sto zenski sport nije popularan, ja prvi ne znam ni jednu kosarkasicu, sport rupa bez dna, samo muljanje, u svakom slucaju zelim srecu