"Igrači Borca u teretani"
"Igrači Borca u teretani"

Marko Ivanović: Prezadovoljni smo novim uslovima za rad

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.11.14. | 16:01

"Ostalo je samo da se ugradi kotao za grejanje i kompletirali smo sve radove", rekao je direktor Borca

Igrači Borca u teretani

U okviru NIS-ovog projekta „Zajednici zajedno“ čačanskom Borcu su odobrena sredstva za akciju „Košarka način života“ u okviru koje je klub bio u obavezi da izgradi otvoreno košarkaško igralište i opremi modernu teretanu.

Izabrane vesti

Radovi su privedeni kraju što potvrđuje i direktor kluba Marko Ivanović.
"Danas su seniori odradili prvi trening u novoj teretani i igrači su prezadovoljni novim uslovima za rad", kaže Ivanović.
"Ostalo je samo da se ugradi kotao za grejanje i kompletirali smo sve radove. Još jednom moram da zahvalim kompaniji NIS koja je prepoznala značaj i ulogu našeg kluba kroz decenije. Borac je iznedrio niz vrhunskih igrača i trenera".

Šta je ostalo da se uradi na spoljašnjem igralištu?
"Sledeće sedmice podižemo zaštitnu ogradu i to je poslednji zahvat na spoljašnjem terenu".

 Kad se sve kompletira radnici NIS-a moći će besplatno da koriste teretanu i igralište, a i građani Čačka će biti u poziciji da budu vaši klijenti u teretani i to po povoljnim cenama.
"Drago nam je što smo izgradili uspešnu saradnju sa NIS-om i trudićemo se da im se adekvatno odužimo. Inače, dugujemo veliku zahvalnost Telekomu, Auto Čačku, PS-u, Čačanskoj banci, Brazilu, Poenix pharmi, Autoprevozu, Dunavu i ostalim sponzorima, kao i Gradu Čačku koji nalaze načine da nam pomognu. Zahvaljujem i dojučerašnjem sponzoru kompaniji MOZZART".

U subotu vas očekuje nova prvenstvena utakmica. U Čačak stiže Vršac.
"Pre svega pozivam publiku da dođe u što većem broju i bude naš šesti igrač kao mnogo puta dosad. Nismo startovali kako smo očekivali, imali smo i peh sa Maravićem koji se povredio i čiji nastup je pod znakom pitanja. Nadam se da ćemo pobediti Vršac".

Borac je izašao u susret svim navijačima.
"Do kraja novembra ograničen broj godišnjih karata ponudićemo đacima i studentima po povoljnoj ceni od 500 dinara. Za odrasle godišnje propusnice koštaju 1.500 dinara, a cena pojedinačne ulaznice je 200 dinara", zaključio je Ivanović.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

KK BoracMarko Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara