Marko Pecarski (©Star Sport)
Marko Pecarski (©Star Sport)

Marko Pecarski izlazi na NBA draft

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.06.21. | 15:28

Talentovani košarkaš FMP doneo odluku da se prijavi za ovogodišnju lutriju

Marko Pecarski odlučio je da izađe na ovogodišnji NBA draft, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Talentovani košarkaš FMP iz Železnika doneo je odluku da se pojavi na ovogodišnjoj košarkaškoj lutriji iako mu ovo nije izlazna godina i postoji mogućnost da izađe i naredne godine. Ali, rešio je da to bude baš sada.

Izabrane vesti

04.00: (1,40) LA Klipers (14,0) Dalas (3,35)

Naime, posle sjajnih partija u redovima Pantera tokom ABA lige postao je interesantan za tržište preko okeana, što je samo učvrstilo njegovu odluku da okuša sreću na Draftu. Ovogodišnji Draft planiran je za 29. jul u Bruklinu, uz nadu da će se ovog puta stvoriti uslovi za njegovo održavanje u Barklajs Centru. Prošlogodišnji je zbog goruće pandemije virusa korona odrađen putem video linka.

Podsetimo, Pecarski je bio MVP na Evropskom prvenstvu održanom u Rigi kada je Srbija osvojila zlato. Godinu dana ranije bio je prvi strelac reprezentacije na Svetskom prvenstvu sa godinu dana starijom generacijom. Imao je mogućnost da pohađa koledže jer su ga tražili Kentaki i Džoržija, ali se ipak odlučio da ostane u Srbiji. Od leta bi mogao da napravi veliki korak u karijeri i preseli se na drugu stranu bare.



tagovi

Marko PecarskiNBA draftFMP ŽeleznikNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara