Komentari na vest

Mateo: Nisam siguran da će Tavares biti spreman, Panterova trojka nas ubila više nego što smo mislili

i

istina pred nosom

pre oko 1 godinu

Partizan bez Pantera, Lesora i Eksuma nema sanse protiv Reala, pa makar oni dosli sa drugim timom. Andjusic i Tuifunovic ne igraju duze ni po Aba ligi, a ne u Evroligi. Ledej na Tavaresa? Ili Samilagic koji pravi dve licne u minuti... Uozbiljimo se. Treci mec je 80 odsto ozgubljen.. Bez pantera je upitan i 4. mec. A cak i ako Ekzum i Lesor zajedno zaigraju - bice jako tesko da se dobije plus, pritisak "biti ili ne biti"...Tuzno je kako niko ne proziva igrace. Glupost koju su oni napravili je epska . A ni Zeljka. Znam da je to maltene zabranjeno, ali drzati minut i 40 sekundi pre kraja na 15 razlike glavne igrace na parketu...To bi mogla bit katastrofanna greska. .. A to da niko od navijaca nece ubaciti predmet i slicno na dve utakmice? To je nemoguca misija. Nerealno. I eto 4. meca pred paznim tribinama. Nepravedno? Ali Real je stalni akter lige i njen simbo. To je ocekivano. Velika greska, idiotska, bilo je prihvatanje tuce. Videcete.
R

Repac Plandiste

pre oko 1 godinu

Igraci Reala su se poneli seljacki. Imali su srece sto su na drugoj strani imali isto takav seljacki klub koji ne cestita posle poraza, bezi sa dodele medalja, bezi iz takmičenja, kada gubi njegovi igrači udaraju deset puta podlije od Ljulja ( citaj Pavlović, Muric...) Trener Reala pojma nema ali je covek gospodin, sto posebno postaje vidljivo kada naspram sebe ima najtrofejnijeg trenera ali i coveka koji je sa gospodstvom na per tu. Sve u svemu dva odvratna kluba. Sa ovim su se složili...

gemathegreat

pre oko 1 godinu

Ovo definitivno znači da će igrati. Zato je Yabuselle igrao domaću utakmicu.
a

ae bre

pre oko 1 godinu

Na mesalicu rago
@

@ssss

pre oko 1 godinu

Da se nije dogodilo to što se dogodilo Real ne bi imao apsolutno nikakve šanse.Bila bi metla 3:0.Ovako je sve moguće.Ako dođe do pete utakmice tada će psihološka prednost biti na strani Reala.Sa druge strane ako Tavares ne igra sledeću utakmicu,a nama Egzum bude igrao nije isključeno da ih dobijemo u trećoj utakmici. U svakom slučaju onom glupšću Pantera smo možda prokockali istorijsku šansu da odemo na F4 i možda i uzmemo Evroligu.
s

srka

pre oko 1 godinu

Mene najviše boli to što Panter neće igrati protiv Barselone. To je baš pa skoro nenadoknadiv gubitak. Barselona je najjači mogući protivnik u Evroligi. Igraju lepo, atraktivno u napadu i jako čvrsto u odbrani, a mi idemo na njih bez najboljeg igrača, koji nam garantuje bar 20 poena na toj utakmici. Ne mogu tu činjenicu da izbacim iz glave. Kada bi moglo da se završi sa 3:1, to bi bio idealan scenario. Ali naravno suludo je i pomišljati da se svesno ide u poraz. To nije moguće na ovom nivou. E sad ako se na terenu tako izdešava i zalomi nam se takav rezultat, onda super. Mada se "bojim" da će ipak biti 3:0.
o

ocekivano

pre oko 1 godinu

Ne znam da li ce uopste Koprivica igrati. Sa svojom visinom bi koliko toliko parirao Tavaresu ali nisam siguran da ce uopste i igrati. Verovatno ce Smailagic i Ledej igrati centra. Andjusic dugo nije igrao.
g

gost 3

pre oko 1 godinu

Mene zanima zašto su igrači Partizana ovoliko nervozni. Šta se krije iza toga?
p

polakoop

pre oko 1 godinu

Ili ne primaju plate ili primaju veliku dozu testosterona, a moguće i jedno i drugo

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Nikada ne verujte Spancima i Italijanima i ne nasedajte na njihove trikove! Secam se kada je crvena zvezda postigla najveci uspeh u svojoj istoriji, igranje finala evropskog kupa Koraca i dobila prvu utakmicu u Veroni protiv Mesa sa 6 razlike, njihov trener Maconi pred ravans je izjavio dolazimo turisticki na revans, zvezda je mnogo jaka. Komsije su zaista poverovale u to, usle malo opustenije a Meš iz Verone predvodjen Majkom Juzolinom koji je nemilosrdno zatrpvao kos zvezde ih je rasturio u pramparcad u Pioniru! Tako da crno beli pamet u glavu, ne verujte nista Spancima!
И

Истина

pre oko 1 godinu

Латини су старе варалице...
G

Gost83

pre oko 1 godinu

Ako vi kazete da nece biti spreman, to znaci da ce SIGURNO biti spreman. Ali nema sanse da je i stvarno na 100% mogucnosti tako brzo...
1

156

pre oko 1 godinu

Haha gotovi ste u utorak⚫⚪💪💪
M

Mauro Tasoti

pre oko 1 godinu

Vrlo licemerno od ovog čoveka.Navodno osuđuje incident a upravo ga je njegov igrač izazvao vrlo verovatno sa namerom i još su profitirali zbog tog incidenta.Njima Jabusele i Dek ni približno ne nedostaju koliko nama Panter i Lesor a ako dodamo da možda i Egzum neće igrati jasno je da je Realu incident bio potreban jer su bili u izgubljenoj i ponižavajućoj situaciji.Sada se peru i pravdaju a svakome je jasno da su kazne koje je donela Evroliga za Partizan kazna a za Real nagrada.
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Pa zar Egzumu nije slomnjena noga, kuk i naprsla kičma? Tako je bar tvrdio vaš doktor i veći deo štampe u Srbiji...
M

Milan984

pre oko 1 godinu

Incident je izazvao panter, da se nasmejao i otiso lagano na liniju bacanja pri vodjstvu od 15 razlike, bilo bi 17, ovako je resio da pokazuje pesnicu.
G

Gost3

pre oko 1 godinu

Nije pokazivao pesnicu , vec misic u kontekstu kao "mnogo sam jak" pa su se yabusele i dek zaleteli i krenuli u makljazu.
m

muuuu-drinski

pre oko 1 godinu

Ta ista stampa je tvrdila, da je onaj bivsi Grobar petrusev, dobio dva udarca u glavu,pritom ostao na nogama ( ? ? ? ) i nigde ne videsmo slike i posledice tih strasnih udaraca,koje je zadobio od Lesora.
S

Sherlocked

pre oko 1 godinu

Ma zbog svega toga sto je bilo i sto ste tako prefrigani da ne koristim ruzne reci , ispadate. Bog sve vidi. Pozdrav od Delije.
0

077

pre oko 1 godinu

Mozda on nece ali Dante hoce
S

Smekerski

pre oko 1 godinu

Levo koleno i gotovi su. Onog krmka nisu ni kaznili a umalo slomijo kicmu Danteu.
V

Veverice

pre oko 1 godinu

Tako to rade namazani klubovi i igraci. Secam se onomad 2006 g kako je Materaci isprovocirao Zidana. Sci znamo sta se posle dogodilo.
p

pfc

pre oko 1 godinu

Mozes samo da se nadas da ce se tako zavrsiti.nema od toga nista.
@

@

pre oko 1 godinu

Druze alo, ja sam grobar ali trebalo je da se iskulira. U utorak bi ladno slavili F4.
D

Dachaa

pre oko 1 godinu

Spancima nika ne veruj,igrace 100%.
п

па

pre oko 1 godinu

Човек није играо утакмицу и пола прве, према томе лажи нема. Видећемо да ли ће играти овај што је на штакама.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ja nažalost sve više verujem da je potez Ljulja bio dobro isplaniran!
A

Archie

pre oko 1 godinu

To onda znači da su Španci genijalci koji su znali kako da isprovociraju i znali su da će igrači Partizana nasesti i kako će reagovati. Onda im treba skinuti kapu.
p

pfc

pre oko 1 godinu

Ova sezona tako mirise na evro titulu,makar na finale.pre tuce nisam verovao u to bilo je i suviše idealno ali posle tuca sam poprilično siguran u finale najmanje.ipak smo mi partizan uvek moramo tezim putem.sve za ljubav sve za partizan :)
s

srka

pre oko 1 godinu

Druže, postoji samo jedna stvar koja može da nas zaustavi na putu do titule, a to je eventualno ne igranje Pantera u polufinalu. Sve drugo je na našoj strani. Imamo trenera koji je majstor za ovaj trenutak sezone. Tim koji u stvari nije tim, nego srećna porodica. Fantastična atmosfera je i unutar i oko ekipe. Imaćemo tamo i najveću podršku navijača. Verujem i u korektno sudjenje. Baš nam se sve lepo otvara i miriše na titulu! Samo jbg taj Panter!
R

RealnosT

pre oko 1 godinu

Mirise na veliki rezultat, ali ne na evro titulu.To ne nikako.
n

najslabija karika

pre oko 1 godinu

Kopriva udji tavaresu u levo koleno, osini ga jako, da se opet povredi i izbaci ga iz igre do kraja serije. kad oni mogu prljavo, mozemo i mi jos prljavije!!!!!!
g

gost555

pre oko 1 godinu

Pa moze i Poarje da slucajno sa 120 kila stane Exumu na nogu. Svaka batina ima dva kraja.
B

Bnm

pre oko 1 godinu

ZNAMO DA CE IGRATI, SAMO GA SPREMI DA PASE U ARENI U UTORAK. BOG OTAC DA ZAIGRA ZA VAS, MI VAS GAZIMOOO!!!!!! SAMO DODJITE, ZNAMO DA BULJA ZVACE GACE, NECE MNOGO BOLETI... KAO KOD CIKA ZUBE. TOLIKO SU OGAVNI,JACI UTISAK OD ODLASKA NA F4 JE TAJ DA JE PARTIZAN NATERAO VELIKI REAL DA BUDE MALI MUCENI KLUB NA KRAJU!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ja nažalost sve više verujem da je potez Ljulja bio dobro isplaniran!
D

Djuradj

pre oko 1 godinu

Sve moze da se preokrene, pogotovo kad nesportskim radnjama iskljucis protivniku 3 kljucna igraca.
p

pfc

pre oko 1 godinu

Ma progutace vas pakao arene sa ili bez tavaresa.napadaj partizane napadaj!!!
f

fiulonlebrada

pre oko 1 godinu

ma vidimo se u areni
t

tviter.glavatan

pre oko 1 godinu

Mislis, vidimo se u kaficu? I na tviteru?

Fuenlabrada

pre oko 1 godinu

Dođite MI smo spremni.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Tavares ce 100% igrati ovo je klasicno Spansko navlacenje da se Partizan opusti i nasedne.Nadam se da ce Balsa Koprivica odraditi dobar posao.
f

fancy

pre oko 1 godinu

Druze, Lesor ti prevodi loptu u poslednjem napadu do kraja 21 sekund. Ti branis napad i ne pravis faul na Lesoru (poklon od boga). I sad tu nesto trabunjas? Zamisli primio trojku od igraca kome zapaljena ruka celu utakmicu!? Druze, ti si srpski Vlada Jovanovic bez da ga vredjam koji je za tebe Phil Jackson licno! Dunsteru!

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Kada se setim samo koliko su se delije radovale kada je Makabi dobio Real u zadnjem kolu i kada je Partizan otisao na Real! Bilo je opste slavlje, sever u transu ludovao u fazonu pokazace Ćuks Zocu neke stvari, bice metla! Nakon 2-0 za Partizan delije nenjaju plocu, nikad gori Real??? Pa sto ste se onda radovali kada je Partizan otisao na Real a ne na Monako crveno beli Ćuksevi???
B

Bnm

pre oko 1 godinu

PA KAD JE OSVOJIMO 21 MAJA SLEDI PRICA KAKO JE EL G.VNO I DA SU TIMOVI LOSI. JEDINO NE ZNAM STA CE ONI SL.SEZONE U EL...
F

Fer-plej

pre oko 1 godinu

Sigurno ce Zoc traziti u svlacionici od Koprivice da povredi Tavaresa,a onda ce po obicaju da se iscudjava i poziva na ferplej.Dobar trener ali teska ljiga od coveka.
g

goxy778

pre oko 1 godinu

zar njemu stvarno neko veruje da nece igrati? to su tipicni Spanski fazoni
V

Vinegar

pre oko 1 godinu

Pa i Zeljko to radi, prica da je neko povredjen pa sledecu utakmicu igra najvise od svih.
Z

Znaci

pre oko 1 godinu

kada celnici,treneri,igraci Reala iBarselone u fudbali kazu jedno,budite sigurni da.ce biti kontra.Do sada sam imao dilemu,sada sam siguran da Tavares igra.Trpace ga Kopriva!