Komentari na vest

Mega bez Plavšića na Zvezdu: Zbog Topića nam je posao još teži

G

Gostgist

pre 15 dana

Zvezdi nije potreban igrac kome je u 26 godini Mega najveci klub u kome je igrao,a ABA liga najjaca liga u kojoj je nastupao.Ako nema para za igrace koji mogu da se ne brukaju u Euroligi,onda neka to Covic jasno kaze,a ne da dovodi mediokritete.
1

1980

pre 15 dana

Ma i ja sam to pisao. Kakav Plavšić. Jednu utakmicu nedeljno igra za Megu. Ono rekreativno. Ima 26 god nema iskustva za Evroligu.
g

gost u gostima

pre 15 dana

ako plavsic potpise za zvezdu sve ce biti jasno o cemu se ovde radi
@

@@@@

pre 15 dana

Već je sad jasno nego se svi kolektivno pravimo da ne znamo.
T

Top Gun

pre 15 dana

Nit je Barać neki trener nit je Topić neki igrač. Barać mora u ozbiljniji klub pa da vidimo koliko može/zna. Topić slična priča više tekstova o njemu nego odigranih utakmica.
D

Darko1101993

pre 15 dana

Kakva je ovo sramota covek dogovorio prelazak u FMP sledeće godine i kao balerina i devojčica sto i jeste nece da igra sramota pa ovi imaju 3 svoja kluba u jednoj ligi, koliko su oni zapravo uplašeni devojčice male jadne li su te njihove titule kad ih osvajaju na ovakav nacin
7

76489

pre 15 dana

A koliko je tek jadan klub koji sa najskupljim timom u istoriji ovih prostora i sa najskupljim trenerom sa ovih prostora osvoji za 3 godine 1 trofej,od mogucih 10??
P

Pobeda je resenje

pre 15 dana

Mega ce ako sve bude kako treba da vrati Zvezdu u proslost.
M

Mauro Tasoti

pre 15 dana

Mega i postoji samo zato da Zvezdi bude što lakše do finala.
O

Ok

pre 15 dana

Neki i komentarisu da bi se obilato hranili.
K

Kurle

pre 15 dana

Sad kad krenu paprikari sa paranoisanjem oko Plavsiceve povrede a covek slomio par kostiju lica, uostalom kao da Zvezda ne moze da ih dobije
F

Finale u Pioniru

pre 15 dana

FINALE ABA LIGE DA IGRAMO U PIONIRU,TAMO NAS NIKO POBEDIO NIJE U FINALU 11-12 ZADNJIH GODINA!
P

Pst

pre 15 dana

Normalno. Nemaju sanse gasterbajteri u Pioniru. Je l to bese hala prof Aleksandar Nikolic. Otac Srpske kosarke. Naucio sve trenere kako se prave kosarkasi pored kojih su Ameri kosarkasi u pokusaju. Da pomenem i cika Boru Cenica pokoj dusi to se ne radja vise. Ovi sadasnji bi samo pare. Kari koje si trenere stvorio. Sta si ostavio iza sebe. Pirotske pare. Okupi covece ove sto glume neke skole i vrati nam kosarku. Vrati nas u zemlju kosarke. Ko ce drugi ako neces ti. Ranije smo se borili za svaki kosarkaski teren.
D

Dajvak

pre 15 dana

Ne zaboravite kese sa mokraćom i svinjske bubrege.