Košarkaši Mege (Foto: MN Press)
Košarkaši Mege (Foto: MN Press)

Mega Mozzart protiv Partizana bez petorice igrača i trenera Jovanovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.12.21. | 14:08

Virus korona napravio problem i u svlačionici Mege

Kako je potvrđeno od strane kluba, trener Mege Mozzart Vladimir Jovanović i četvorica prvotimaca su van stroja zbog pozitivnih nalaza na Kovid 19 i neće biti u stanju da pomognu ekipi u ponedeljak protiv Partizana (21.00). U timu neće biti ni povređenog Malkolma Kazalona. Ekipu će predvoditi pomoćni trener Vule Avdalović, dok će u sastavu biti i juniori Ahnet Jonović i Andre Mušicki.

Mega će tako desetkovana izaći na megdan jednom od kandidata za tron, ali Avdalović ističe da veruje u rad tima.

Izabrane vesti

"Očekuje nas teška utakmica protiv Partizana na njihovom terenu. Oni su do sada pokazali dobre igre u oba takmičenja, imaju pun roster, popunjeni su na svakoj poziciji sa kvalitetnim igračima i jedni su od favorita sa osvajanje ABA lige. Imaju trenera koji je najuspešniji evropski trener svih vremena i sa čijim potpisom je Partizan pokazao da ima najviše ciljeve u ovoj sezoni. Mi u utakmicu ulazimo sa ciljem da odigramo kvalitetnu utakmicu i da pružimo svoj maksimum u ovom trenutku, imajući u vidu izostanke koje imamo. Jedan od glavnih zadataka će nam biti da odgovorimo na njihovu agresivnost najboljim mogućim rešenjima. Imamo veru u naš rad i mislim da imamo dobru priliku da pokažemo kvalitet", istakao je bivši košarkaš crno-belih.

Posle 12 kola Mega Mozzart ima pet pobeda, Partizan duplo više. Dosad su ova dva rivala megdan u regionalnom prvenstvu delila u 16 navrata, a crno-beli su pretrpeli samo dva trijumfa (14-2).

Talentovani Nikola Jović ističe da je ključ zadržati koncentraciju i čvrstnu u odbrani tokom čitavog meča.

"Sigurno je da nas očekuje jedna vrlo teška i zahtevna utakmica. Partizan je ekipa koja ove godine ima samo dva poraza u ABA ligi, u Evrokupu su isto u vrhu. Veoma teško ih ije dobiti pred njihovim navijačima, ali takođe mislim da smo mi pokazali da sa najjačim protivnicima možemo da se nosimo. Iako je veliko pitanje u kakvom ćemo sastavu zbog izostanaka, na nama je da držimo koncentraciju i čvrstinu u odbrani tokom cele utakmice, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo", rekao je Jović.



tagovi

Mega MozzartKK PartizanVladimir JovanovićVule AvdalovićNikola Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara