Foot: Reuters
Foot: Reuters

Meloun: Dajte im odmah 3:1 da uštedimo vreme

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.09.20. | 21:18

Zanimljiva izjava trenera Nagetsa pred prvi meč protiv Lejkersa

U noći između petka i subote igra se prvi meč Denvera i Los Anđeles Lejkersa, počinje u 03.00, a zanimljivu izjavu pred ovaj sudar imao je trener Denvera Majkl Meloun.

Našalio se na temu toga što je Denver gubio s 1:3 i u seriji protiv Jute i protiv Los Anđeles Klipersa.

Izabrane vesti

"Mi smo u stvari poslali peticiju ligi kako bi videli da li možemo odmah da gubimo 3:1 i svima uštedimo dosta vremena, kako bismo stigli istočnu konferenciju", šaljivo je prokomentarisao Meloun.

Takođe, činjenica je i da su Lejkersi svoje polufinale Zapada završili dosta ranije u odnosu na Denver. To da je Lejkersima određenu prednost.

"Hej, čoveče, mi smo ušli u istoriju plej-ofa. Gubili smo 3:1, pa smo opet gubili 3:1. Tek treći put u istoriji franšize smo ušli u finale Zapadne konferencije. Normalno je da hoćete malo da odahnete, ali Lejkersi to nisu uradili. Oni sve vreme čekaju. I ja znam Lebrona, provodio sam vreme sa njim. Oni će izaći na teren i pokušati da pošalju poruku (u prvoj utakmici)", jasan je trener Nagetsa.

Meloun zna šta Nagetse čeka protiv Lejkersa.

"To će nam biti najveći izazov. Da li možemo da igramo u njihovom intenzitetu? Mislio sam da smo to i u prvom meču (koji je Denver izgubio) to uradili protiv Klipersa četvrtinu i po, ali nismo uspeli da se održimo. Izgubili smo snagu. Mislim da ćemo, barem se nadam, uspeti da damo sve od sebe tokom svih 48 minuta", objasnio je Meloun.



tagovi

Majkl Meloun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara