Komentari na vest

Meloun i Jokić zajedno još mnogo godina

R

Rh3

pre oko 2 godine

Odlican izbor Denvera. Vec od sledece sezone Denver ce dodati neki deo da masina bude kompletna.
P

Plateeee

pre oko 2 godine

Ocigledno ne znas kako funkcionise dovodjenje igraca u nba...verovatno si to zbog ovog napisao. Bez zle namere da probam da to objasnim. Sallery cap je nesto sto odredjuje dovodjenje igraca. Denver je ovog leta sam sebi pucao u nogu kada je dao Porteru max ugovor. Tako da su sanse za prsten otisle onog trenutka kada je potpisan taj ugovor. Evo da objasnim i zasto. Porter jeste solidan igrac,pre svega napadac. Kada je odbrana u pitanju mislim da nema goreg defanzivca u ligi,to je prvi razlog zbog cega nikako nisu smeli da mu daju max ugovor. Drugi je naravno njegova sklonost povredama. Momak je kroz karijeru vise bio povredjen nego zdrav. Iako je jako mlad igrac,do sada je imao vise povreda u karijeri nego vecina veterana u nba. Dati takvom igracu max ugovor jer samoubistvo. E sad gde nastaje problem. Dakle kada su dali max ugovor Porteru,tu se zavrsava svaka prica oko nekog kvalitetnog igraca kojeg denver moze dovesti,prost razlog : oni kostaju a denver vise nema mesta u sallery cap-u. Tako da nema nista od nekih imena sledeceg leta. Gledaces manje-vise istu ekipu. Mozda neke sitne korekcije koje su totalno nebitne...kao ove godine npr. Reed,Causins i sl. Denver sada jedino moze priustiti neke veterane na minimalne ugovore...naravno uvek postoji opcija trejda...ali i tu denver ima veliki problem. Ako znamo da sigurno nikad ne bi trejdovali Jokica ili Mareja...ostaje im za trejd Porter,e problem tu nastaje sto sve i da ima timova koji bi ga uzeli,sigurno ga nece uzeti zbog max ugovora koji nosi sa sobom...nadam se da sad od prilike znas kako sve funkcionise.
M

Mop

pre oko 2 godine

@plateeee Genijalan komentar. Daju ludačke plate igračima koji to baš i ne zaslužuju. U reketu su ajde da kažem ok, ali bekovi i krila su im kriminalni u nekim situacijama. Neće Denver biti konkurentan dok ovakvim igračima takve ugovore daju.
K

Kokos

pre oko 2 godine

Dok on postane iskusan trener, Jokiću će se u Denveru zatvortii svi prozori za titulu. Odličan trener za razvoj igrača, ali za playoff...
d

da nije onaj sa

pre oko 2 godine

nba prstenom bolji od Jokica..milicic...Jokic uziva i bice u hall of fame,