Mesina: Lično sam rekao Majku Džejmsu da za njega nema mesta

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.07.19. | 18:55

Iskusni stručnjak demantovao navode američkog košarkaša

Juče u toku dana, Majk Džejms je putem svog Tvitera naglasio da će ostati u Olimpiji iz Milana i biti „krupan“ deo tima. Američki košarkaš tvrdi da mu je baš tako rekao Etore Mesina, koji je početkom juna seo na kormilo ovog italijanskog kluba. Ali nismo mnogo morali da čekamo na Mesininu reakciju.

Inače, već dugo se šuškalo da će Majk Džejms morati da napusti klub u toku ovog leta. Olimpija iz Milana i Etore Mesina su danas izdali zvanično saopštenje putem kojeg se i zvanično razrešila saga vezana za američkog košarkaša. Stručnjak tvrdi da je informisao Džejmsa da u klubu naredne sezone nema dovoljno prostora i minutaže za njega.

Izabrane vesti

Generalni menadžer Olimpije iz Milana, Hristos Stavropulos, pokušava da sa agentima Majka Džejmsa razreši situaciju, te da time dođe i do zvaničnog rastanka između njega i kluba. Italijanski tim je u međuvremenu u svoje redove doveo Šelvina Meka, što je bio jedan od razloga za rastanak sa Amerikancem.
„Danas, nakon što je klub i zvanično potpisao Šelvina Meka, a uzimajući u obzir i dodatna pojačanja koja smo planirali na istoj poziciji, lično sam obavestio Majka Džejmsa da naredne sezone neće imati neophodnu minutažu u timu, a objasnio sam mu i razloge koji se kriju iza svega toga. Generalni menadžer, Hristos Stavropulos, već radi sa njegovim agentima na dogovoru koji će biti zadovoljavajući za obe strane“, stoji u zvaničnom saopštenju koje je potpisao Etore Mesina.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara