""
""

Mi smo samo grupa devojaka koja se odlično zabavljala

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.06.15. | 22:10

"Ne znam šta bih rekla. Srećna sam zbog svoje zemlje i svojih saigračica. Ovo nam je bio san kada smo počele da igramo košarku", poručila Ana Dabović

Selektor Srbije Marina Maljković čestitala je svojim igračicama na neverovatnom uspehu na Evropskom šampionatu i istakla da nije imala nameru da provocira ili ponizi protivnika ubacivanje u igru povređene Milice Dabović u saom finišu utakmice.
"Mogu samo da potvrdim ono što su devojke rekle, a to je da smo tim i da je to bilo naše najače oružje. To se videlo i danas kada se naš kapiten povredio, sve ostale devojke su dale doprinos da se njeno odsustvo ne oseti. Ovo je veliki uspeh za žensku košarku u našoj zemlji. Devojke su postigle nešto neverovatno".

Izabrane vesti

Ono što je iznerviralo selektora Francuske bio je tajm-aut Marine Maljković na deset sekundi pre kraja, kada je meč već bio rešen, a onda i uvođenje povređene igračice...
"Nema govora o provokaciji. Objasnila sam francuskoj selektorki i igračicama zbog čega sam tražila tajm-aut. Želela sam da u igru uvedem Milicu Dabović, koja zbog povrede nije igrala u drugom poluvremenu. Nisam imala drugu priliku za to, osim da tražim tajm-aut i mislim da je ljudski na taj način odati počast kapitenu našeg tima, za koju je ovo možda i poslednje Evropsko prvenstvo", poručila je na kraju Marina Maljković.

Ana Dabović bila je najbolja kada je bilo najpotrebnije...
"Ne znam šta bih rekla. Srećna sam zbog svoje zemlje i svojih saigračica. Ovo nam je bio san kada smo počele da igramo košarku".

Sonja Petrović se nadovezala...
"Neverovatan uspeh za naš tim. Insistiram na ovome "tim", jer to smo bile od početka do kraja prvenstva. Mi smo grupa devojaka koje se odlično zabavljala i radila ono što najviše voli", jasna je bila Petrovićeva.

(foto: MN Press)


tagovi

Sonja PetrovićMarina MaljkovićEP za žene 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara