Mijailović i Obradović (©Starsport)
Mijailović i Obradović (©Starsport)

Mijailović: Pričamo u klubu o produžetku saradnje sa Željkom

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 19:59

“Evroliga će objaviti saopštenje o sastanku sa nama”, kaže predsednik Partizana

Kada se vratio u Partizan Mozzart Bet Željko Obradović je potpisao ugovor na tri godine. I ta treća je u toku, ugovor se završava na kraju sezone.

I pored rezultatske krize u koju su upali crno-beli, predsednik kluba Ostoja Mijailović je javno podržao Obradovića i ekipu, a na gostovanju na TV Prva je otkrio i da u klubu uveliko razgovaraju na temu produžetka saradnje sa najtrofejnijim trenerom Evrope.

Izabrane vesti

“Potpuno je glupo komentarisati o značaju Željka Obradovića. Čovek je najtrofejniji košarkaški trener. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba, naša želja je da nastavimo saradnju. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Bitno je da ima jasnu sliku sa čime raspolažemo sledeće sezone kada je novac i budžet u pitanju”, rekao je Mijailović.

Nedavno su čelnici Evrolige bili u Beogradu na sastancima sa Partizanom i Crvenom zvezdom, ali Mijailović nije želeo da otkriva detalje tih razgovora.

“Evroliga će izdati saopštenje i nešto više će govoriti o tome. Primarno je za srpske klubove da sledeće sezone igraju Evroligu. Mislim da se format neće menjati sledeće sezone. Dugoročni cilj Partizana jeste da napravimo dugoročnu saradnju sa Evroligom, da možemo da planiramo”, istakao je Ostoja Mijailović.


tagovi

KK PartizanOstoja MijailovićŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara