""
""

Milosavljević: Česi su ozbiljna ekipa, Veseli je pravi vođa

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.09.15. | 20:55

“Oni igraju atipično, sa Veselijem na petici, igraju brzo i agresivno. Pogledali smo malo utakmicu sa Hrvatskom, igrali su dobro“, dodao je on

Do duela košarkaških reprezentacija Srbije i Češke u četvrtfinalu prvenstva Evrope ostala su još dva dana, a Dragan Milosavljević upozorio je da Orlovi moraju da budu oprezni iako u duel ulaze kao favoriti.

Izabrane vesti

Prema njegovim rečima, Česi imaju dosta ozbiljnih igrača, među kojima se ističe njegov bivši saigrač iz Partizana Jan Veseli.
“Česi su napravili iznenađenje i pobedili Hrvatsku u osmini finala. Imaju dosta ozbiljnih igrača, znamo ih iz Evrolige, znamo Jana (Veselija) koji je igrao u Partizanu. To je ozbiljna ekipa, ima karakter, čvrsta je i bori se do poslednjeg minuta. Očekuje nas jako teška utakmica“, rekao je Milosavljević novinarima u Lilu.

Bivši kapiten Partizana, analizirajući igru Češke, naveo je da ova selekcija ima određene taktičke specifičnosti.
“Oni igraju atipično, sa Veselijem na petici, igraju brzo i agresivno. Pogledali smo malo utakmicu sa Hrvatskom, igrali su dobro“, dodao je on.

Četvrtfinalni duel Srbije i Češke na EP igra se u sredu od 18.30 na stadionu Pjer Moro u Lilu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Srbijakošarkaška reprezentacija SrbijeKošarkaška reprezentacija ČeškeJan VeseliEvropaEvrobasket 2015Dragan MilosevljevićČeška

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara