Milutinov propušta Ol-star, u Beogradu se sprema za kvalifikacioni prozor

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.02.23. | 08:55

Revija bez još dve velike zvezde

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Moskve)

Iako ne igra Evroligu, Nikola Milutinov je jedan od najboljih, ako ne i najbolji centar u Evropi. Srpski internacionalaca je ostao u CSKA Moskvi gde dominira u VTB ligi, a kao nagrada za izvanredne partije u dresu Armejaca stigla je u vidu poziva da učestvuje na Ol-star utakmici nekada najjače regionalne lige u Evropi. Današnji spektakl u Moskvi će, ipak, proći bez Srbina. Kako su nam poručili iz VTB lige, Milutinov neće biti deo ekipe zbog lakše povrede.

Izabrane vesti

Naime, on je već u Beogradu gde će se spremati za predstojeće izazove u dresu Srbije. Orlovi imaju još dva meča u februarskom prozoru kako bi obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo, a potrebno je upisati još samo jednu pobedu bilo protiv Velike Britanije u Beogradu ili Grčke u Atini.

Prva je na programu utakmica u Grčkoj u petak, a potom Velika Britanija dolazi u Beograd u ponedeljak 27. februara.

Poslednji put za Srbiju Milutinov je igrao na Evrobasketu prošle godine čiji je početak propustio zbog virusa korona. Odigrao je dva susreta, protiv Poljske i protiv Italije koja je izbacila Orlove iz daljeg takmičenja.

Ove sezone u dresu CSKA Nikola prosečno beleži 15,6 poena uz 8,5 skokova.

Osim Milutinova, Moskovljani će biti uskraćeni iz još dve velike zvezde. Današnji Ol-star VTB lige proći će bez Alekseja Šveda i Tome Ertela.


tagovi

KK CSKA MoskvaNikola MilutinovVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara