Komentari na vest

Miško Ražnatović: Tražio sam povećanje od 75.000 dolara za Madara, dobio sam odgovor da je u pitanju Jamov bezobrazluk

M

Milisavr

pre 10 meseci

Da je trazio povecanje od 75 hiljada klub bi prihvatio tako da ne kupujem ovu pricu od doticnog "gospodina"
e

e mail

pre 10 meseci

Kostacete mnogo arogancija, Misko. Nije se jos rodio onaj koji ce se tako odnosti prema legendarnom KKPartizanu.
u

uzalud pitaš...

pre 10 meseci

...jednom je vezanih očiju trojicu igrača prebacio u NBA... Vozi Miško
d

dezan

pre 10 meseci

Iz svega ovoga se može izvući samo jedan zaključak. Da većina što ovde piše je za ozbiljno lečenje. Zamolio bih ljude iz redakcije mozzarta da preduzme nešto povodom ovih skandaloznih komentara sa obe strane. Ovo je stramota i strašno je koliko se mržnje uvuklo u ljudima. Najgore od svega je što većinu komentara ostavljaju klinci. Gde nam je budućnost sa takvim društvom punim mržnje? Reagujte nekako, ukinute komentare ako treba. Ovo što radite ne vodi ničemu, ustvari vodi još većoj mržnji i zlobi među ljudima. Sportski pozdrav.
p

prizren pozd

pre 10 meseci

pa na to se svodi svaka vest o partizanu i zvezdi ....ja kazem jednostavno ugasiti oba kluba ,to je simbol komunizma i mrznje prema srpstvu i dan danas se Srbi svadjaju zbog toga ...

Dragan Arsenovic

pre 10 meseci

Upravu si sto posto.Ogromna je MRŽNJA među navijačima.Ali još veća je MRŽNJA u narodu.Politika se uvukla sa MRŽNJOM u sve pore života.POLITIKA I JEDAN ČOVEK SU KRIVCI ZA TO...Plašim se da ne dođe do krvi između nas KOLIKA JE MRŽNJA...
m

možda je ovo

pre 10 meseci

Čini mi se da, kada je odnos Partizan- Madar u pitanju, ključna bila situacija koja je čelnicima Partizana značila da moraju da reaguju kao prevarena strana. Madar nije prijaviju promenu agencije, a da baš sve bude još gore, ta agencija kojoj je pristupio spada u neomiljene kada je reč o Partizanu. Nikakvih tu 75 000 dolara (evra) nisu bili problem, kao što Miško potencira dajući nam do znanja da su u Partizanu stipse. Madar je jednostavno izgubio poverenje. Mislim da se o tome radi.
g

gost5555

pre 10 meseci

Partizan je imao odlicnu sezonu,i logicno,igracima je znacajno porasla trzisna vrednost.Trazili su vise novca.Uprava je dala ogromne ugovkre dvojici najboljih,Panteru i Lideju,povecala platu Avramovicu kao najboljem dkmacem igracu,a ocekivala da ce ostali igrati za isti ili slican novac.Posledica te pricene je da ti ostali sad odlaze,jedan po jedan...mozda zbog godina ostane Naneli...
s

shulz

pre 10 meseci

ako je ovo istina a ima smisla prica, Partizan nema pravo da se buni, pa zasto ne bi Madaru povecali ugovor za toliko kada vec zele da ga produze, mislim da ce tesko naci talentovanijeg pleja, a tek je nadosao sto se kaze posle dvije sezone
s

shulz

pre 10 meseci

a
S

Samo jakoooo

pre 10 meseci

Samo je..bi ta napredna go..vna Misko

PFK NIŠ

pre 10 meseci

Sta si uradio sa majicom ABA titule? Brises patike, prozore, ili samo suze?
Z

Znamo ih....

pre 10 meseci

Partizan i pretnje ? Ma to je nemoguce..NIsu oni takvi..Oni samo gepekuju i udaraju..Uostalom svi znaju da se zovu stoka..
N

Nexttt

pre 10 meseci

Princip uhovora 2+1 jeste da se obema stranama da odredjena mogućnost da se ugovor nastavi ili prekine,ali najčešće pod promenjenim uslovima u odnosu na dotadašnje.Zapravo,svi ozbiljni ugovori u sportu su zaključeni na odredjeni broj sezona.Sezona traje od 1.7. jedne godine do 30.6 naredne godine i za isti obračunski period se definišu plate.Ukoliko je do spora i raskida ugovora došlo početkom jula,a isti raskinut 12.jula logika govori da Partizan nije blagovremeno reagovao i aktivirao poslednju(treću)godinu ugovora.Ukoliko je ovo što Ražnatović govori istina,oni su imali mogućnost da aktiviraju poslednju godinu ugovora pod istim uslovima(ranije dogovorenim),ali da onda ostanu bez ikakvog obeštećenja na kraju sledeće sezone.Ili da predefinišu uslove ugovora,pojačaju ga i produže vrv. bar do 2025,ali sa byout klauzulom,gde bi se Partizan zaštitio i uzeo pare ako ode narednog leta ili čak po isteku ugovora.Po ovome ispade da su hteli i jare i pare,a to danas nažalost ne biva sa silom ovih zalizanih i ostalih menadžera.Dakle,da su do 30.juna aktivirali poslednju godinu ugovora pod ranijim uslovima,bila bi mirna Bačka ali bi sledećeg leta bili prazni džepovi ,tj.bez obeštećenja.Ovako su ćutali i smrdeli i hteli van rokova da produže ugovor a da na kraju imaju ćar od toga bez povećanja plate Madaru.
J

JSD zlo srpske kosarke.

pre 10 meseci

Državni projekat broj 1, bili i biće, imaće i ove godine najširi roster i to je to. Samo je ljigavo da nešto kukumavče i lažu da nisu.Jadni jugosloveni odvratni.
R

Raspust

pre 10 meseci

"Imaće i ove godine najširi roster." Pa ono, Lesor je imao širok raspon ruku, za dvojicu.
M

Milosiccikagic

pre 10 meseci

Zar te njje sramota da napises ovo? Kao da pises da je jao ming nizi od milosa teodosica. Znaci neistina za koju i sam znas da je takva ali ti lazes i verujes u svoju laz, to nije dobro. Partizan je imao najkraci roster u evroligi prosle godine, najkraci i najmladji za tvoju informaciju
Z

ZOKI959

pre 10 meseci

Nismo plakali za Bogdanom a kamoli za Madarom koji može samo da sanja NBA , a najveće dostignuće u karijeri će mu biti Makabi . Želim mu sve najbolje dečko je otišao za veću lovu i to je sasvim legitimno , Željko je procenio da ne vredi u ovom trenutku tih 1. 150 000 e. godišnje i da za te pare może da se doovede iskusniji igrač na toj poziciji i to je to , a zalizani da je kvaran to stoji !!!
M

Mjv

pre 10 meseci

Daaa, ne vredi vam 1.15m ali 1.1 vam vredi
Z

ZOKI959

pre 10 meseci

Nismo plakali za Bogdanom a kamoli za Madarom koji može samo da sanja NBA , a najveće dostignuće u karijeri će mu biti Makabi . Želim mu sve najbolje dečko je otišao za veću lovu i to je sasvim legitimno , Željko je procenio da ne vredi u ovom trenutku tih 1. 150 000 e. godišnje i da za te pare może da se doovede iskusniji igrač na toj poziciji i to je to , a zalizani da je kvaran to stoji !!!
9

95

pre 10 meseci

Miško vraže namerno si im poslao mejl u spam! Ovo im sto posto prolazi na sudu Udruženog rada
n

no 975

pre 10 meseci

teška lažovčuna! ucenjivač!! pa zbog njegovih spinova i ucena s neekoliko puta menjao pravilnik kls o registraciji igrača. konkretno, igra Stefanović par mečeva za Megu, pa par u aba lugašu, pa zapali uinostranstvo, a onda se opet vrati u Megu pred kraj sezone i igra onaj soij kls i aba. a o vrbovanju ipretnjama da ne govorim, sve kao član i finansijer vladajućeg klana

PFK NIŠ

pre 10 meseci

Mangulica zalizana umislio da moze da radi sta hoce, i sa kim hoce... Pa Zeljko Obradovic je najbolji trener u Evropi, jedan od najboljih na svetu, i garant je dobro isplanirano sta se Madaru nudi i koliko... Ja se secam kada je taj izmet sedeo u prvim redovima u Pioniru, kada trener bio Vujosevic, dobijao aplauze, samo zato sto ga Vujosevic hvalio javno kako je korektan, a ovim je zasluzio aplauze, ali po ustima... A posto vec nije igrac Partizana, ne vidim razlog da se Panter i Lesor javljaju, pogotovo Lesor, otisao si u Panatinaikos i ne guraj nos gde ti nije mesto...
y

ynwads

pre 10 meseci

Zasto tako da kazes Lesoru, ipak si se do juce kleo u njega? Vodio je navijanje, skakao sa vama, Partizan najboji je on itd.
d

dexan

pre 10 meseci

Jaramaz potpisao.
m

mika iz mase

pre 10 meseci

Da su bii kulturniji !!!?? Ko??Ostoja limar,Savić uvce ili Želimir Rumenoglu....oni i kultura kao ....
e

everton

pre 10 meseci

ne nego Čov ulizica
O

Orao

pre 10 meseci

Tebi i dalje boli?
G

Ggv

pre 10 meseci

Ej, prica se od 75k mesecno, kao da je 75k dinara a ne dolara. Pa to je x10=750k za sezonu. Pitanje da li je toliko Panteru povecana plata... Bezobrazluk cist. Ne znam samo sta ima Panter da pise ista o tome i da se sad stvara neka napetost, bez potrebe. Malom srecno ali da se ne ljubimo. Za**bo se svakako, mlad, zelen, a Misko ga navuko na pricu.
P

Penzija

pre 10 meseci

Ne mesečno, nego godišnje.
r

ret..dinjo

pre 10 meseci

Čitaj godišnje!!!
G

Ggv

pre 10 meseci

Sad procitao opet. Moja greska. Hvala. 👍
G

Gandalf.treci

pre 10 meseci

Mesečni 75k a ne godišnje!
C

Capo di tuti capi

pre 10 meseci

Ja mislio ovaj misko neki ozbiljniji lik, on lupeta gluposti, pa rodjo jel s ti stvarno toliko lud da mislis da ce neko poverovati da je partizan pustio madara da ode zbog 70 000 evra, da su te pare bile u pitanju, kontam da bio ostoja iz svog dzepa licno da i da ne bi ni pitao nista, cuj ludaka 70 000e, ko zna koliko je trazio, ocigledno je bilo oko milion sto definitivno nemoze da dobije, svaka cast, putuj igumane.
N

Nolan Smith

pre 10 meseci

hoce ostoja porez da plati iz svog dzepa
p

pst

pre 10 meseci

Ostoja nikom i nikada ne bi dao iz svog dzepa. Sto se izjave Pantera tice stavite znak pitanja zasto. Nesto smrdi u vasem klubu u odnosu boga i igraca. Kako bog prihoduje da prica koju plasirate o talu sa igracima ne pocinje od bozanstva a vi je uturate na drugu stranu brda. Prvi je pricu razoblicio Lesor i pobegao glavom bez obzira iako je bio tu ljut na Zvezdu jer ga je odbila kad se danima nudio pre vas. Dakle idila je za navijace a smrad iznutra. Misko korektan nije pominjao poomence coveka iz kluba koji je bio arogantan.
M

Miv

pre 10 meseci

Ali grobari i ostoja iz svog dzepa licno, nordeus, placanje poreza putem milosti za sirotinju. Sve se to zove vucic avangardo… ili preziva
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

znaci celo zezanje je sto je misko gurao dimitrijevica u partizan a zeljko ga nije hteo. eto sad premotajte na kojim stranicama je bilo "breaking" dimitrijevic pregovara sa partizanom, koje novine su to saznavale iz pouzdanih izvora i znacete kome misko potura za sendvic svoju vest. Pri tome dimtrijevic je reprezentativac makedonije, ne srbije, da ne bude zabune. To veze nema sa 75k eura, nego sa tim da misko hoce da kroji Zeljku tim kao sto to radi komsinicama.
V

Vucela&Vazura

pre 10 meseci

I Misko je ukljucen u posrtanje partizana ove godine, partizan kad bi objavio da trazi mene, u roku od 5min bih imao poziv na nevidjeno da dodjem u zvezdu
i

ivance

pre 10 meseci

Naravno. Pa sta mislis ko mu je dozvolio klub u ABA? Koliko to traje? Zalizani uzima lovu i red je da se oduzi urusavanjem KK Partizan
O

Oto

pre 10 meseci

Znace se sve mozda vec sutra ko je pogresio, ma da sam procitao da je Partizan ima pravo da odluci da li zeli da zadrzi Jama ili ne.Ako je istina to menja stvari, jer je on onda prekrsio ugovor..e sad ko zna sta se tu zapravo desava
O

Ognjen Drinski

pre 10 meseci

A šta veli Ostoja haker?
S

SB

pre 10 meseci

Brate al su krenuli, ko da nam je Punter otisao😂😁. Doci ce jos bolji od madara, Zeljko je genije, napravice opet ekipu za korak vise od Top8. Igraci su samo piuni u rukama velemajstora, on ih pravi bitnim ( ili nebitnim). Madar ce vrv nestati sa kodarkaske mape ali jbg tako to ide
G

Gostgost

pre 10 meseci

Sve bi ovo pilo vodu da nema jedna velika besmislica, a to je da Madar nije hteo da pristane na novi ugovor. Ako je vec Misko njegov agent i predlaze nesto, to znaci da se Madar sa time slaze. Ne moze Misko da predlozi, Partizan da pristane a Madar da odbije, jer to prosto ne funkcionise tako, jer agent i igrac nastupaju u dogovoru. Pre ce biti da klauzila za dodatnu godinu nije jednostrana, i da su trazili povecanje plate s obzirom da su ova dvojica dobila po 2+ miliona godisnje, i da Partizan nije hteo da plati, i da su oni otisli u Fener.
T

Tomy

pre 10 meseci

Meni je ovde sve jasno ali vidim da ostalima nije. Pa da objasnimo situaciju. Madar nije ispoštovan po ugovoru koji je imao sa Partizanom, verovatno oko kašnjenja plata pa mu je američka agencija koja ga zastupa rekla da je slobodan igrač i mail o zome poslala Partizanu - to je taj mail u spam folderu kojim obaveštavaju klub da njihov klijent Madar nema više ugovornu obavezu prema klubu. Onda ide ona priča koju je Miško ispričao ali nije je obkasnio do kraja. Madar je imao ugovor sa platom na 40.000 mesečno i tražili su da mu nova mesečna plata bude + 75.000, to jest 115.000 eura, dolara, odnosno godišnji ugovor od 1.150.000 eura (svi računaju 10 plata). Zauzvrat bi Partizan dobio pravo na NBA obeštećenje koje je verovatno ispod milion ali iznad pola miliona eura, to su sad njihovi dogovori. Pod uslovom da Madar završi u NBA. To je bio strah Partizana jer treba da plati igrača sada više a sutra ga možda ne naplate ako ne ode u NBA i zato su poludeli, smatrajući da ne zaslužuje povećanje mesečne plate od 75.000 eura. Verujem da su bili spremni da daju +30.000 mesečno i to je ta priča da je Madar tražio duplo više od ponudjenog. Jednostavno se nisu našli, dečku je cena porasla na marketu ali Partizan je mislio da ne zaslužuje toliko para. Ispostavilo se da su mu turci dali mnogo više, verovatno iz želje da oslabe Partizan i da imaju procenat od NBA odlaska. U principu ovo je poslovni klinč u kome možeš da dobiješ ali i da izgubiš, pa će vreme pokazati ko je bolje prošao.
p

pfc

pre 10 meseci

Misko, ti li si?
K

KumLuka

pre 10 meseci

Koliko sujeta spucala Želimira... Pa zar u opisu posla menadžera nije da izboksuje najbolje uslove za svog klijenta. Rumeni Čačanin deset godina nije pričao sa Miškom zbog Spanulisa i prelaskaa u Olimpijakos. Komleksaški trener a sada i klub.
P

Pazljivo

pre 10 meseci

Osmisljen scenario sa pajtosem NČ a verovatno uz odobrenje AV, da se ocrni Partizan. Ko razume shvatice.
i

ilijaras

pre 10 meseci

Zeljko Panticu, ti li si? 🙂
s

sokton

pre 10 meseci

Ne razumem sta imaju Cokijevci od ovoga pa se ovoliko raskokodakali i brane Miska? Nista se ne sekirajte. Sledece pojacanje koje vam dovodi nece biti ispod 36 banke. Tako ste krenuli, 34-35-36 itd.
P

Pusti ih

pre 10 meseci

Pa kad nemaju čemu drugom da se raduju
G

Gustav

pre 10 meseci

36 banki-znači 360 godina

gemathegreat

pre 10 meseci

Nepismeni, 36 banke je 360. Takva glupost je previše i od tebe.
G

Gostgost

pre 10 meseci

Ljudi, aman, ugovor mu je istekao. Postojala je opcija da se dosadasnji ugovor produzi na godinu dana, ali se oni ocigledno nisu slozili, vec su trazili novi sa povecanjem plate. Partizan odbio, on otisao. Vrlo jednostavno.
I

Istina ce izaci na videlo

pre 10 meseci

Povodom saopštenja za javnost Miška Ražnatovića, kontaktirali smo svoj izvor i došli do sledećih informacija. Madar je sa Partizanom potpisao ugovor 18.8.2021. godine čija je struktura sledeća: dve fiksne godine i treća opciona (pravo odluke pripada Partizanu). Dakle, Partizan je imao klauzulu koja mu dozvoljava mogućnost da do 25.7.2023. godine odluči da li želi da zadrži Jama Madara pod ugovorom u trećoj sezoni njegovog boravka u klubu ili ne. Pored toga, ugovor je predvidjao i tzv. "NBA out" klauzulu koja je dozvoljavala igraču da uz obeštećenje napusti Partizan najkasnije do 20.7.2023. godine. Inicijalna ideja agenta je bila da izvuče Madara iz Partizana i na njegovo mesto dovede drugog, "domaćeg" igrača. Sve ovo sa ciljem da naplati menadžersku proviziju prilikom "ulaska" tog drugog igrača u klub. Željko Obradović nije bio zainteresovan za takvu rotaciju i cela priča je propala. Gde je onda nastao problem? Prema rečima našeg sagovornika koji je upoznat sa slučajem, prema ugovoru potpisanom 18.8.2021. godine, a u skladu sa FIBA pravilima, Miško Ražnatović nije imao pravo na menadžersku proviziju u slučaju ostanka Jama Madara u Partizanu, iako je promenjena menadžerska agencija koja zastupa prava igrača u Evropi (ovlašćenja preneta sa CAA na BeoBasket). Naime, prema inicijalno potpisanom ugovoru pravo na proviziju imali su samo klub, Madar i agencija CAA. Predlog Miška Ražnatovića bio je da Jam Madar potpiše novi ugovor sa Partizanom čija bi visina bila identična visini prethodnog ugovora, uz klauzulu da Partizan i Madar podele tzv. "NBA buyout", na šta igrač nije bio raspoložen da pristane. Zašto je ovo važno? U trenutku potpisavanja novog ugovora, Miško Ražnatović bi stekao pravo na proviziju iste, stare cifre. U slučaju da je sve ostalo kao što je i bilo, Ražnatović bi čekao duže od godinu da naplati prvi euro od svog novog klijenta kojeg je "preoteo", Jama Madara. Na dan potpisa ugovora sa Fenerbahčeom (sinoć), Jam Madar je obavio telefonski razgovor sa Željkom Obradovićem i saopštio mu da ima ponudu vrednu dva miliona dolara za dve godine od turskog kluba. Željko Obradović mu se zahvalio uz poruku da Partizan ne može da obezbedi te uslove i poželeo mu sreću na novoj adresi. Pohlepa agenta i podložnost uticajima igrača doveli su do jednostranog raskida saradnje od strane igrača sa kojim se Partizan ne slaže i svoja prava će štiti na sudu.
i

ivko svemirko

pre 10 meseci

I sta bi kad si se probudio?

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Ovo sada lepo da uokvirimo...
с

стари гробар

pre 10 meseci

Импресиониран сам познавањем ствари и веома једноставним објашњењем 👏👏👏
D

Džuno

pre 10 meseci

Ok brt
G

Gost59

pre 10 meseci

Sve si to lepo napisao i zakljucak iz tvoje price je da se nelegalno potpisao ugovor sa Fenerbahceom. Madar i Raznatovic su ignorisali stavku aktivnog ugovora po kome nakon dve godine Partizan ima prece pravo da izabere da li ce aktivirati trecu opcionu godinu ili ne i samim tim ugovor sa Fenerbahceom je nistavan i Partizan mora da dobije odstetu ako zeli da proda igraca ili jednostavno moze da ga zakuca za klupu na godinu dana i da se razidju. Po svoj toj logici i svemu sto si napisao svaka neuka susa bi dobila ovaj spor pred sudom a ne iskusni advokat. A ja ti sada kazem da Partizan ne da nece videti cent od Fenerbahcea nego ce jos i da plati neke penale Madaru kada se ispostavi da ipak ima jos nesto iza cele ove price. Ili, stara glupa prica, u 5 do 12 ce odluciti da ipak nece ici na sud jer su gospoda i aminovace prelazak Madara u Fenerbahce.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

"domaci" igrac je dimitrijevic koga je misko na sve nacine gurao kroz medije u partizan. domaci nije, nego je makedonski reprezentativac. misko laze i kad kija, svaki put kad otvori usta.
G

Gostgost

pre 10 meseci

Sve bi ovo pilo vodu da nema jedna velika besmislica, a to je da Madar nije hteo da pristane na novi ugovor. Ako je vec Misko njegov agent i predlaze nesto, to znaci da se Madar sa time slaze. Ne moze Misko da predlozi, Partizan da pristane a Madar da odbije, jer to prosto ne funkcionise tako, jer agent i igrac nastupaju u dogovoru. Pre ce biti da klauzila za dodatnu godinu nije jednostrana, i da su trazili povecanje plate s obzirom da su ova dvojica dobila po 2+ miliona godisnje, i da Partizan nije hteo da plati, i da su oni otisli u Fener.
T

Tomy

pre 10 meseci

Ako voliš svoj klub onda ga braniš istinom a ne lažnom propagandom. Svi se slažu da su amerikanci poslali mail o raskidu ugovora koji je završio u Spamu. Partizanovo mlako saopštenje da je mail u spamu, da ga oni nisu pročitali jer je bio u spamu, te da će oni to dokazati nekome više, samo potvrdjuje da je taj mail pravno obavezujući za Partizan i da je ugovor poništen. To i Miško govori u saopštenju i obe strane potvrdju da su posle toga ušli u pregovore koji su bili neuspešni zbog finansija. Tako da teza da je Miško sve to radio i spletkario zbog provizije teško da iole inteligentan može da proguta. On je samo zastupao svog klijenta, sabrao sve ponude za njega i lukavo ponudio Partizanu (uz saglasnost igrača) iznos koji je manji od Fenera ali neočekivano visok za Partizan. Čista trgovina. Sad što je Partizan uvredjen time je druga stvar kao i da li Madar zaslužuje toliki ugovor. Suština je da su elitni igrači i oni koji to postanu skupi, pa ko ima para on plaća a ko nema razvija nove prospekte.
G

GostNezvani

pre 10 meseci

Ako je otišao bez obeštećenja sa još jednom godinom ugovora, onda mu se duguju novci. Partizan preti praznom puškom. I bolje bi bilo da ne razočarava navijače, prsili su se posetom, da ne prospu za čas.
B

Bnm

pre 10 meseci

UKLJUCI MOZAK STA SI NAPISAO PA VIDI GDE SI...
G

GostNezvani

pre 10 meseci

@Bnm tako se prsio i FK oko Asana, vidim kako smo dobili na sudu. Navijači ne vole ovu štroku, ne znam šta je još za uključivanje? Ajde pomozi mi, znalče.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

misku rodjena majka ne veruje kad kaze da je dan u podne. a mi treba da poverujemo da smo pustili rising star za 75k eura? hahahaahahahahaha
7

78997

pre 10 meseci

mora od necega struja da se plati
G

Goust

pre 10 meseci

Familija...
n

nik bb

pre 10 meseci

ne znam o cemu se radi.ali svakako je napredovao kod nas,gde god da ode bice minoran igrac,da nam je trebao za dalje naravno da bi se potrudili da ostane,ovako neka ide doci ce bolji od njega sigurno.samo jako sa novim snagama-ovog lika vise ne komentarisem
b

brine

pre 10 meseci

Miško baš si neki ,zar si morao objaviti da su novci u pitanju,s znamo svi da se u kkp igra iz ljubavi i za semenke
b

bije dareglo

pre 10 meseci

Misko imas pice od mene.Ako si im rekao,pravo u centar👌
s

sportas

pre 10 meseci

Videcemo na kraju ko ce biti u pravu.
F

Fuzija laktasi

pre 10 meseci

Apsolutna podrska za Miško Ražnatovića, Bravo!👍
B

Bravo Misko

pre 10 meseci

...Ruke ti se pozlatile,tuzi igokeu i uzmi im sve drzavne pare koje su dobili da kupe titulu.
s

sve za ljubav

pre 10 meseci

Koju titulu? Pa nisu Šampioni već 10 godina
Н

Ноле

pre 10 meseci

Мишко Ражнатовић најбољи и најцењенији менаџер на свету.Направио двоструког МВП НБА лиге.И сад веровати њему или Остоји лимару и неким будалештинама са мејловима.
N

Noco

pre 10 meseci

Heeeeeeej.... žeeenaaaa
S

SRBENDA 357

pre 10 meseci

Verujem Misku jer ovi jsd su se stekali za Beslaca iz vojvodine, kazu skup im,ovih dana,Normalno da je skup kad zeljko ima 3 miliona po sezoni,panteru povisica ledeju duplo vece ej duplo veci ugovor trazio i dobio lik,za nanelija se takmice sa barsom.nece zeljko iz svog dzepa dati,,,Madar je ovde onaj lik ,ocu svoj deo necete da me prevarite" ali gotova prica welcome to Fener o yeah
b

bravoo

pre 10 meseci

zato campaco igra za zvake 6 mil po sezoni da igra aba ligu protiv splita i cedevite.
M

Mauro Tasoti

pre 10 meseci

Miško tvrdi da je Partizan škrtario za 75000 dolara a ne kaže da je njegov novi klijent za isto toliko para izdao Partizan.Muljara koja pored menadžerskog posla obavezno usput ošteti Partizan ili pomogne Zvezdi.
p

pst

pre 10 meseci

Bolest, da li je iko pomenuo Zvezdu u ovoj vasoj mutljavini. Saznajte vi ko je covek koji je komunicirao ako smete. Meni interesantna podrska Madaru od Pantera. Pucate bratici nepostenje uvek dodje glave. Sta li ce fegi u ime vasione reci.
A

Archie

pre 10 meseci

Više verujem Mišku nego Ostoji i Nebojši. Više je Miško uradio za srpsku košarku nego zvezda i partizan poslednjih godina. Koliko gura srpske klince preko Mege, pa im sređuje evroligaške i NBA ugovore. Koga su zvezda i partizan izbacili poslednjih godina, a da nisu epizodisti i da imaju ozbiljniju ulogu u reprezentaciji? Kod partizana Bogdan (92. godište), kod zvezde Gudurić (95. godište). I što im država daje više para oni više stranaca dovode. Bacanje para u bunar. Bolje država da da koji milion Mišku, pa da osnuje još jednu Megu i da štanca nove reprezentativce.
s

slavuj

pre 10 meseci

Šta to gura Miško? Srpske klince u interesu srpske košarke? Malo sutra. On je gospodin provizija 10% od ugovora i sve što radi to je u svom interesu. Mega je njegov klub gdje on razigrava i pumpa statistiku mladim igračima za NBA. To je dozvoljeno samo kod nas da menadžer ima svoj klub gdje razigrava svoje igrače. Nema tu i mrva interesa za srpsku košarku. Njegova zlatna koka je Jokić od kojeg je zaradio ogromnu lovu. Zašto samo on ima mlade igrače za draft? Još po neko iskoči, ali vrlo rijetko. Gospodin zalizani zna samo za dolar, nikakav drugi interes.
A

Archie

pre 10 meseci

A ko je rekao da ne radi za svoj interes? Naravno da radi. Pa to je njegov posao. Ja govorim o tome da od njegovog poslovanja ima korist i reprezentacija. Jokić je u NBA, sada i Jović, Micić, možda i Petrušev, a od sledeće sezone verovatno i Đurišić. Koliko je drugim srpskim igračima sređivao NBA ugovore (Gudurić, Nedović, Marjanović) ili u Evroligi.
C

Cirkus,,,

pre 10 meseci

"Ne dozvolite da vas emocije nateraju da govorite gluposti o Jamu. Hvala", napisao je Panter, a Lesor dodao: "Oni koji znaju najmanje, pričaju najviše. Smešno...". Opa jel su to igraci udarili na ostoju??? Raspad Igokeje?
G

Gde je Glas?

pre 10 meseci

Ne znam šta se više bavimo ovim, skoro pa nebitan igrač. Čemu ovoliko pisanje i reagovanje. Jeste se poneo bezobrazno i nekorektno, ali vrlo važno. Nego, zna li neko sta je sa Glasom? Tri puta bolji igrač od Madara. Šteta sto se toliko pogresilo u proceni pa je ovaj forsiran umesto Glasa i dat mu je toliko prostor za igranje i kredit za gluposti koje je pravio na terenu poput onog faula protiv Burse. Da je Glasu data trecina prostora i šanse bio bi sad deset puta bolji od Madara. Bas mi je bilo krivo kad ga je klub pustio, trebao bi sad da ga vrati i ispravi grešku. Zaslužio je Glas sansu.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Kakav bre Glas, tri puta bolji igrac od Madara Hahaha Ni ne igraju oni na istoj poziciji da bih tako poredio, a GG je otisao u januaru otisao u CO koja ga je odmah prosledila u Mornar.
Ј

Јосиф

pre 10 meseci

Колико ти пратиш Гласа види се по томе да незнаш да дечко после позајмице, вратиосе у олимпији! Овај мадар реално просек играч, али мије драго даје показао средњи прст партизану, као штоје и навијачима звезде при уласку на терен у пиониру. Што зна дете штаје љубав?
с

стари гробар

pre 10 meseci

Вероваћу да је све ово тачно и да је Ражнатовић "скромно и понизно" се обратио Партизану у вези Мадара. С друге стране, Партизан је добро поступио, није дозволио да га уцењује млади и неафирмисани играч који је полетео на крилима успеха клуба за који и није претерано заслужан. Да није било две Алексине повреде, играо би колико и Вукчевић. Желим му сву срећу јер ће му требати, али мислим да је у најави нови Петрушев што се тиче игара у Фенеру, брзо ће он негде другде. Можда и добије који минут у турском првенству, у Евролиги ће још мање него у Партизану.
m

mika majstor

pre 10 meseci

Ostoja limar i mejl....ko Marica i kriv ku...
H

Ha ha

pre 10 meseci

Smeju se excel tabelama, a ne znaju ni mejl da otvore.
K

Koga briga

pre 10 meseci

Ovaj klub treba vratiti u zagreb
M

Moša Pućko

pre 10 meseci

Tvoj klub je ugašen. Navijaš za lažni.
S

Stjepan Bobek

pre 10 meseci

Tako je slazem se potpuno,ja sam im najveca legenda kluba!
A

Ajde idejac u predgradje

pre 10 meseci

Koji klub? Partizan je srpski klub za razliku od KK Idea Agrokor. Ali šta zna predgradje šta je grad!
n

nekoizmase77

pre 10 meseci

A vas u Tiranu
O

Ognjeeeen

pre 10 meseci

Treba sacekati i videti sta ce reci iz Partizana na ovo, jer Misko kad bi rekao da pada kisa izasao bih napolje da se uverim…
д

да, да...

pre 10 meseci

...али кад Остоја(Савић, Обрадовић) кажу "добар дан" ја гледам кроз прозор да ли се смркло 😂😂😂
O

Opa Miki

pre 10 meseci

Kakav god da je Miško, u ovom slučaju dokPartizan ne iznese bilo kakav dokaz koji govori suprotno, verujem više Mišku. Partizan ionako ne zna ni ko je na kojoj funkciji u SD tako da me ne bi čudilo da je sve 100% kako Miki Mećava priča.
B

Bane 2

pre 10 meseci

Глодарска саопштења су junk
F

Firga

pre 10 meseci

Zasto da se Madaru produzuje ugovor kad je imao ugovor na jos godinu dana? Ovde nisu cista posla.
g

gost23 #

pre 10 meseci

Nije imao. Ne razumeš.
Б

Белграно

pre 10 meseci

Па зато што по старом Партизан не би добио никакво обештеђење следећег лета, због тога су хтели да се потпише нови уговор. А играч и агенција тражили 75.000 више у првој години и око тога је ваљда све пукло.
P

Pazi

pre 10 meseci

Partizan je to hteo da bi eventualno sledeće sezone zaradio. A igrač je hteo malo više para. Eto. Inače je igrač imao pravo izlaska iz ugovora.
m

mrkajlo123

pre 10 meseci

Druze pa pise ti gore da bi se uzelo obestecenje sledece godine
v

vlajolajo11

pre 10 meseci

Il' si glup il' si nepismen. Ili možda i jedno i drugo.
D

DidierDrogba11

pre 10 meseci

Pa piše ti, da bi mogli uzeti neku kintu za njega kad bude odlazio sljedeće godine.
p

podesen

pre 10 meseci

Paceru koliko nista neznas,idi prati kriket.Pa zato sto bi iduce god otisao bez obestecenja,ove god mu produzis ugovor do 2025 .g i na kraju 2024.g ga prodas i imas obestecenje.Jasno klenu.
p

podesen

pre 10 meseci

Nije ti cist mozak,ali to se leci,durdubaku jedan.
D

Dzi

pre 10 meseci

To ces sve da objasnis nadleznim organima kluba prilikom sudjenja za napad na partizanski poredak. Udruzivanje sa Covicem radi protivpartizanske delatnosti te navodjenja stranog drzavljanina na izdaju kluba...sve znamo.
D

Dajvak

pre 10 meseci

I ti si iz Crne Gore?? Stidi se gu..ce kad obraza nemaš!
@

@Davjak

pre 10 meseci

Tresla se gora rodio se Davjak.
R

Realno...

pre 10 meseci

Za igokeu navijaju samo degenerici
m

milos t

pre 10 meseci

Misko unistitelj srpske kosarke... Samo brine o svom djepu.. I to ce mu doci glave... Sto dalje od partizana
Л

Ложач

pre 10 meseci

Наброј једног менаџера/играча који не брине! Додупе из главе ми пада на памет Егзум који че у даласу играти за 700хиљада мање нег што му је понудио јккп
S

SB

pre 10 meseci

Pazi ovo go#no, ucenjujes Partizan, igrac postaje agent free i ti odma utrcavas i nesto uslovljas, jajaro jedna nabrekla. J#bo madara , nista nije ni doprineo igri. A ova uprava ce valjda pamet u glavu sto se tice tebe ja#aro raspala
p

procitaj tekst

pre 10 meseci

J....o
P

Placi....

pre 10 meseci

@SB... Puna podrska za Miska deliju,i treba sto vas je unistio,puna podrska za njega!
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

Znači, ništa nije doprineo? 😏 Ne zvučiš baš tako, prijatelju. 🤣🤣🤣
z

zasto ste promenili naslov

pre 10 meseci

ako igrac ima jos godinu ugovora nema nacina da amerikanci kazu slobodan si. Partizan je znao da mora da ponudi bolje uslove ako hoce da ugovor traje duze od naredne godine tako da je Miskova prica šuplja? Pokazao je ove sezone svoju stranu prilikom besplatnog ulaza na utakmice sa Zvezda Ideom i astronomskim cenama karata protiv Partizana!
а

ајде

pre 10 meseci

Слободан је што се тиче Нба, нису му понудили уговор тамо.
!

!!!

pre 10 meseci

To su ti franjevci koje poznajemo kroz istoriju...
G

Gost 32133

pre 10 meseci

Nije bilo struje, slali mejl iz lavora
M

Mop

pre 10 meseci

A koliko si za sebe tražio? 200k kapiram
u

uzalud pitaš...

pre 10 meseci

Očigledno je da grobarska retorika o časovima ljubavi, instituciji, velikom Žocu ( za koga je jedan moj prijatelj grobar izjavio TI SI NAMA SVE) ne pije vodu. Igrači ne pate od tih floskula i jedino što im je na umu je da se što bolje prodaju i to ako može JUČE. Izjave kako su proveli jednu, dve eventualno tri "predivne godine" u klubu koga napuštaju i kako će to vreme "ostaviti poseban trag u njihovim životima" je obična šećerna vodica na koju se pale hiljade klinaca a Boga mi i starijih. Prošlo je odavno "vreme nevinosti i časovi ljubavi" (ako ga je u uopšte i bilo) i nastupila je opšta pomama za lovom. Miško (i njemu slični) su samo tu da sve još "malo" poguraju u "pravom" smeru.
k

keruzzi

pre 10 meseci

Glupsone, nisi ispao pametan kao što misliš, oni momci dok igraju za kkp kažu da im je lepo i da su zadovoljni, e sad što imaju mogućnost da odu u bogatiji klub i uzmu više novca, pa to je valjda normalno. Zamisli da su pixi ili dejo po tvojoj logici o ljubavi tako mislili, oni nikada ne bi odlazili iz " voljene" zvezde. Zato, sedi jedan.I teši se lažima o kojima pričaš i sebe dovodiš u zabludu.
e

ejooo

pre 10 meseci

A institucija , a ljubav prema klubu , tradizione de familia?
s

sasa s

pre 10 meseci

MISKO care. Saradjivaces sa C Zvezdom ovde. Pusti vise KK KAMERUN da se samouniste I vrate u Evrokup. Nemaju oni odelo za visi rang
!

!!!

pre 10 meseci

Stari su to prevaranti Misko znam ih ja dobro... Ponos zagreba
l

lazarleogost

pre 10 meseci

a po kom osnovu je raskinuo ugovor ako ga je imao vec
t

tuzibabe laktasi

pre 10 meseci

Mozda bi bilo dobro da tuzite Miska muriji,Bia,Cia,Fbi..itd jel to cinkarosi rade najbolje!
H

Hahahaaa

pre 10 meseci

Nemoj o tome ko ide u muriju🤣

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

ninu-ninu-ninu
b

bjorn89

pre 10 meseci

Rece navijac KK Obavestenje

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Nisu KK Obavestenje nego KK Saopstenje i prijava policiji...
j

junk

pre 10 meseci

Kakab klub takav i mejl
b

botosani

pre 10 meseci

Dolazi Jaramaz,nije zeleo Partizan da ga zadrzi.
а

аха

pre 10 meseci

Па што се онда буне из Партизана? Како ће онда да дође Јарамаз, кад неће више да послују са Мишком?
n

nidza1981

pre 10 meseci

Moze li neko samo da objasni na osnovu cega je otisao ako je bio pod ugovorom - to je najbitnija stavka a niko je ne pominje?
j

joca trta

pre 10 meseci

glup si
P

Pametan decko...

pre 10 meseci

Pa nece decko vise da igra za klub koji niti jedne titule i EL video nije preko pune Decenije!
g

gosens

pre 10 meseci

Nemoj da me drzis za rec,al neko je reko da mu se duguje,naravno klub je demantovao.
G

Gostqqq

pre 10 meseci

Pa nije pod ugovorom. Istekao je. Bila je opcija u starom ugovoru da se produzi pod istim uslovina na jos godinu dana, ili da se potpise novi. Sve ostalo je Misko objasnio.
а

а...

pre 10 meseci

...шта ти мислиш? Да би се уговор раскинуо на штету једне стране, мора та страна да га не испоштује. Нисам видео ни уговор ни пословне књиге, али знајући ко је Партизан, не постоји ни промил шансе за тај клуб на евентуалном суђењу.
m

miki44

pre 10 meseci

Pa nije ti to fudbal... u basketu igraci imaju opciju izlaznu da ako dobiju bolju ponudu posle godinu dana ugovora i ako su potpsiqli na 2 ili 3 sezone mogu da idu... u ovom slucaju tvoj klub ne zeli madaru da plati veci iznos i jos se ljute...a ovamo vidim dovodite mirotica
G

Gost555

pre 10 meseci

Vidis da Misko vesto izbegava da odgovori.
m

mrckey69

pre 10 meseci

Pa nije bio pod ugovorom. 2+1. Trebaju obe strane da prihvate produžetak ugovora. Partizan hoće novi ugovor, na više godina, za iste pare,on traži više ili da ostane još samo tu godinu. I eto...
G

Gost241

pre 10 meseci

Zato sto nije primao platu
B

Bravo Misko

pre 10 meseci

TAKO JE MISKO DELIJO,PUNA PODRSKA SA SEVERA!👍
I

IgikeaDinamik

pre 10 meseci

Misko zvekece igokeu pa ne staje,svaka mu cast i puna podrska🤝
X

XD

pre 10 meseci

Boli njega mnogo i za jedne i za druge...
I

Ivan FCRS

pre 10 meseci

Ovaj slucaj pokazuje koliko je ovaj fejk projekat partizan jedna kula od karata. Naljutili se jer agent trazi bolje uslove za svog igraca.... Mogu da prihvate ili ne, ali prekidati svaku saradnju sa agentom zbog toga je amaterizam kakav se retko srece u profesionalnom sportu.
@

@

pre 10 meseci

Agen od juce trazi bolje uslove dok je igrac pod ugovorom koji je radjen mimo ovog praseta
Z

Zeleznik

pre 10 meseci

A ti mu veruješ vidim da je sve što je rekao istina? E moj ti.. Mi$ko je to....
i

igor978

pre 10 meseci

Da si razumeo delić ovog problema ne bi pisao gluposti. Jasno je kao dan da se Madar dogovorio sam klubom, to i zalizani kaže, ali onda je na scenu stupio zalizani tražeći deo kolača za sebe, postavljajući nove uslove za produženje ugovora ….
@

@Zeleznik

pre 10 meseci

Misko mozda laze, ali zato Ostoja sigurno laze.
G

Gost9

pre 10 meseci

Misko care,raskrinkaj lazove.
@

@

pre 10 meseci

Sipu ga derupe
N

Nikili

pre 10 meseci

Ovde je neko debelo nesto pomesao.. Sta Panter komentarise? Ima platu kao sto bi imao u Barsi, a ladi ... ovde u 70 posto utakmica sa aba ligasima, gde se realno ne oznoji.. I Lesor? jel su tu da igraju ili da komentarisu? Mnogo se dopusta nekima...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 10 meseci

Lesor je otisao u PAO, Ledej je taj koji je ostao da vas puni.
к

класична

pre 10 meseci

вештачка прича... грунуле се озбиљне паре без већих резултата и одмах проблем. остали ће "патити" да би пантер био испоштован и ето још једног проблема у најави. циркус колорадо
n

nekoizmase77

pre 10 meseci

Vama se gruvaju ogromne pare vec 10 godina, pa nikom nista. Partizan je institucija i ima karakter i kicmu, a ne kao tvoj zameznuti klub iz Zeleznika
c

cirkus

pre 10 meseci

Toliko o laznoj instituciji
n

nista novo

pre 10 meseci

Seljacka posla igokeje...
G

GORASTOGLU

pre 10 meseci

A STA CEMO SA OFY BASKETOM? I kada ce moj brat Hezonja u Partizane?
M

Mop

pre 10 meseci

Ovo što dalje od Partizana. Ima on sa kim se liže. I ovaj Madar isto. U Zvezdu ga odvedi Miško
l

lol12

pre 10 meseci

Ma gde partizan da pokazuje bahatost i bezobrazluk...Kad se cuje druga strana price odmah zvuci realnije
I

I

pre 10 meseci

Sta, ispade da je problem ispao zbog 75 000 evra?
G

Gostgos

pre 10 meseci

Mozda je 75k mesecno bilo u pitanju 🤣
P

Pa na osnovu cega

pre 10 meseci

onda misli da raskine vazeci ugovor?
b

bzjiisbsbkkzbzv

pre 10 meseci

Da je bio vazeci bez pregovora imao bi platu koliko je dogovorio pri potpisivanju. Opcija +1 se aktivira ako se obe strane sloze... Igrac trazio povecanje, klub nije prisao i ugovor nije produze, igrac slobodan... Eto...
z

zthzh

pre 10 meseci

75.000 je smesna suma za bilo koji klub u evropi,tako me cudi da nisu produzili,ako je istina sto ovaj prica..mada mutan je tip
@

@

pre 10 meseci

Zasto da pristanu na ucene?
G

Gost1818

pre 10 meseci

Mesečno, pa puta 12!
m

mrkajlo 123

pre 10 meseci

druze da 75 ali je do sada imao verovatmo 50 hiljada mesecno i trazio je povecanje na 75.
Д

Дуда

pre 10 meseci

гробље ми смо изгазили Фенербахче данас као плитак поток.Осветили смо вас
Z

Zack LeNight

pre 10 meseci

@Duda Super, jel ste sad blizi Top8 fazi Evrolige?
J

Jama 4

pre 10 meseci

Miško lopove!!!!!!

veljkoss

pre 10 meseci

A kažu Čović piše saopštenja..
L

Lom

pre 10 meseci

Pa i pise sta je sporno
G

Gooost

pre 10 meseci

Što menjate naslov, ko je zvao u međuvremenu?

nikola.p

pre 10 meseci

Све ти верујемо... И Фенер се створи у секунд... Ејјј, човек, постоји још нешто сем пара!
P

Prezivjece

pre 10 meseci

Partizan bez Madara zaista.
S

Saša K.

pre 10 meseci

Ostojice, jel i meni upada u spam?
д

да, да...

pre 10 meseci

...баш ће Мишко да дозволи да га возе ликови који не умеју да пошаљу мејл 😂😂😂 'оће то, али у Дизниленду.
O

Oleee

pre 10 meseci

Neko je Bahar a neko je Madar.
s

srxx

pre 10 meseci

Gde su pare od transfera zalizani?