Miško Ražnatović i Dejan Milojević (©MN Press)
Miško Ražnatović i Dejan Milojević (©MN Press)

Miško Ražnatović: Uradiću sve da se nikada ne zaboravi šta si uradio za mene, Megu i svetsku košarku

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 04:02

Srceparajuću poruku imao je Dejanov sin Nikola...

Od Dejana Milojevića oprašta se ceo košarkaški svet.

Veliku igračku karijeru, zaokruženu fantastičnim početkom trenerskog rada, imao je Dejan Milojević, a zbog svoje harizme i izuzetnog znanja bio je i te kako poštovan na svim meridijanima. Jedan od onih koji najbolje znaju šta je sve uradio kroz kompletnu karijeru je Milojevićev agent i prijatelj Miško Ražnatović.

Izabrane vesti

Jedan od najmoćnijih menadžera u svetu košarke verovao je u Dejana Milojevića kada ga je postavio za trenera Mege, što je zapravo bila velika prekretnica za klub i u organizaciji. Nikola Jokić, Vasilije Micić, Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz, Timoti Luvavu, Ivica Zubac, Boban Marjanović, Marko Simonović, Goga Bitadze, Nemanja Dangubić, Nenad Miljenović... Veliki broj igrača prošao je kroz ruke jednog od najtalentovanijih srpskih trenera, što je i njemu i Megi donelo izuzetan benefit tokom osam godina zajedničkog rada. Pa i duže od toga...

Miško Ražnatović je na društvenim mrežama ukazao da će uraditi sve kako se nikada ne bi zaboravila Milojevićeva zaostavština.

"Nikada nisam video sliku sa užasnijom simbolikom. Gledajući je, još mi je teže da opišem šta smo sve prošli, a još teže šta si sve uradio za mene, Megu i svetsku košarku! Uvek sam mrzeo priče o neizbrisivim tragovima, ali ne postoji bolji opis za tvoje delo! Vecna slava Dejane", napisao je Ražnatović, uz zajedničku fotografiju.

U drugoj poruci poznati košarkaški agent je dodao:

"Današnji svet je pun nepravdi, a ovo je sigurno jedna od najvećih! Učiniću sve da se nikada ne zaboravi sve što si uradio za mene, Megu i celokupnu svetsku košarku".

Dejanov sin Nikola, koji je u SAD delimično pohađao srednju školu i zatim koledž kroz nekoliko univerziteta, oprostio se od svog oca srceparajućom porukom...



tagovi

Dejan MilojevićNikola MilojevićMiško Ražnatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara