Komentari na vest

Moka Slavnić o "slučaju" Teodosić: Šokiran sam, trebalo bi selektor da objasni razloge

6

60godisnjak

pre preko 1 godinu

Citam portala,novine Danas i kazu Moka odbio da da izjavu njima,zato sto je za Vucica?? Toliko o Moki... Moka je mangup kosarke bio,ali posle igracke karijere uvek je bio Don Kihot i vecini slucaja nije bio u pravu,ali eto to mu je bio stil,nacin zivota i misljenja. Uostalom njegova trenerska karijera je bila populisticka dugo,dugo,bez vidljivih rezultata.
T

Tomas ue

pre preko 1 godinu

Naravno da zelim da budemo prvaci..i da se plasiramo na s.prvenstvo..ali nedaj Boze da se ne plasiramo i da puknemo na e.prvenstvu..99 posto vas..sto podrzavate Pesica..osucete drvlje i kamenje na njega..takav smo narod..
B

Boskinjo89

pre preko 1 godinu

Teodosic čovjek mvp nedavno u ligi i u euro kupu toliko donio reprezentaciji i ne zvati ga malo reći sramota i jos gluplji kom.ljudi da je njegovo proslo
.

....nnnn

pre preko 1 godinu

Osvojio je 2 zlata sto se mene tice nek precrta koga hoce, ne mora nista da izjavi niti da se pravda
g

gost333

pre preko 1 godinu

E tebe ce Pesic, sto posto da pozove, da ti objasni zasto ga je precrtao,hahahahahahahahah cirkus. Propali trener u pokusaju, Slavnic,sam sebi daje na znacaju,on je "otkrio Teodosica", njemu neko nesto "treba da objasni i polozi racune"....smejurija. Uvek se nadje da se pravi pametan u ovakvim i slicnim situacijama,inace nema ga nigde. Sjajan igrac i nikakav trener,a to mu je bolna tacka,sto ga niko ne shvata ozbiljno.
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Ma sad ce da se bavi vama...nema pametnija posla.
С

Србин

pre preko 1 godinu

Сад сви паметују како је то селекторова одлука,да је његово време прошло..Да прошле заслуге немају ништа са тим,да треба тако..Мене занима онда како кад неко неће игра,не дај Боже одбије из било ког разлог..Опет тај не ваља..Значи ми њему нисмо дужни никад ништа,а његово је да као куче ако Србија зове да се створи ту..И ако га попишамо данас,да сутра опет буде ту???Срам да буде и Пешића и савез,поштовање се заслужује а Теодосић га је заслужио за од Србије,Срба за сва времена..
N

Nenad 95

pre preko 1 godinu

Ma koji selektor Uz svo postovanje za Pesica ali covek je izlapeo Gde u tim godinama da vodi reprezentaciju
K

Koan

pre preko 1 godinu

Pre možeš da budeš uspešan selektor u 75 g. nego igrač u 35 g.
T

Tuzna prica

pre preko 1 godinu

Zamislite da Grci pozovu Dinamantidisa ili Litvanci Jasikevicijusa i onda im posle 7 dana kazu da idu kuci. To se tako ne radi i izvesno je neki raskol u pitanju, posto kosarkaski Teo apsolutno i dalje ima mesta. Nadam se samo da cemo se kvalifikovati na SP i uzeti medalju na EP, posto je samo to bitno. A tamo na jesen organizovati Teu oprostaj jer je odnosom prema reprezentaciji to sigurno zaluzio
K

Koan

pre preko 1 godinu

Žalosno je da mi pričamo šta bi i kako bi Grci ili Litvanci a za sve njih smo bili ,a mogli bi i sada da je malo pameti ,nedostižni .Šta ako ga je pozvao ? Želeo je da proveri u kakvom je stanju ,da li se uklapa sa ekipom...video i zahvalio.Uostalom ,ako govorimo o zaslugama ,taj Pešić ima mnogo veće zasluge za košarku kod nas.Samo zlato na SP ,što sumnjam da će bilo ko osvojiti ,stavlja ga na pijedestal.
j

ja sam jaaa

pre preko 1 godinu

Ajde ne laprdaj molim te, pa nece da pozove tacno 12 igraca na pripreme, povede vise njih, razgovara sa njima, vidi ko koliko moze i odluci covek. Mislis da i mali Smailagic treba da se uvredi sto ga je zvao pa mu rekao da mu ne treba? Naravno da ne, nego ce da radi jos jace i bolje za sledeci put, ako zasluzi poziv naravno. Nije Teodosic bog nad bogovima pa da ne smes da mu kazes da ti nije potreban, uostalom niko od nas ni ne zna pravi razlog, da li je igracke prirode ili nesto drugo. Pored svega toga, njegova odbrana je kriminalno losa, nije ni zainteresovan da brani svoj kos
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Ovaj dole poredi teodosića i smajlagića???Bože sačuvaj.
G

Gost54321

pre preko 1 godinu

Hvala je Bogu! Da je neko imao hrabrosti!
M

Možda ...

pre preko 1 godinu

i uzmemo medalju.Ako još samo kantira Bjelicu i to je to
G

Gost4

pre preko 1 godinu

Kad citav iznave zasto nije pozvan? A zasto mora da bude pozvan? Ima mozda boljih i spreminih igraca koje ce da povede mladje, brze efikasnije. Sad mora jedan Pesic sa ogromnim iskustvom da se pravda nekom simpatizeru kosarke iz Surdulice, Macve, Sabca i Sevojna ajde zajebite me kafanskih prica.. Nije pozvan i cao idemo dalje. Dajte nove teme za komenarisanje sve profi kosarkasi jbt
N

Nostalgicar

pre preko 1 godinu

Gde nestadose ona vremena kada nije svako komentarisao sve i mesao se u tudj posao? Cuj Moka Slavnic trazi od selektora da objasni zasto je izostavio igraca. Kome da objasni? Zasto? Sacekaj prvenstvo, upali TV, gledaj utakmicu ako hoces i navijaj ako zelis i cao zdravo. I sta ako kaze ono sto se ljudima nece svideti? Sta moze da se promeni? Pored svega toga, da je Teo kvalitet za reprezentaciju, igrao bi u nekom EL timu. Znaju dobro ozbljni klubovi koliko moze, a isto tako zna i Pesic, a zna i Teodosic. Ne palite vatru bzv pred takmicenje, nece na dobro da izadje.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Moka moskitos?!Da li neko uzima za ozbiljno ovog coveka?!
W

Winter Soldier

pre preko 1 godinu

Ljudi, vreme je da spustimo loptu. Puna podrska za reprezentaciju. Podrska im je potrebnija vise nego ikad. O razlozima neuspeha/uspeha i krivaca mozemo govoriti nakon prvenstva. Svi imamo neki stav a pojma nemamo sta se desava iza zavese. Imamo MVPa Nba lige i Evrolige, sasvim je logicno da se igra bazira na njima i tako treba da bude. Pricali smo da je Pesic neznalica i kada je bip trener Barselone u poslednjem mandatu s obzirom kakav je tim imao, a vidite kako sada Saras prolazi sa istim tim timom. Konacno imamo respektabilan sastav na Euru i zato hajde da podrzimo ove momke i Karija jer ovo je prilika da se vera u reprezentaciju opet vrati.
R

Razum i osećajnost

pre preko 1 godinu

Nasao matori jarac da soli pamet.Pešić je odlicno sagledao situaciju i shvatio da je nemoguce u ekipi imati dva lidera.A Pesic planira da Jokica postavi za lidera.To sujeta Teodosica ne bi istrpela i on ne bi bio u stanju da prihvati da neko drugi planira akcije pored njegaživoga.Za razliku od Vasilija neumornog vojnika koji nema te komplekse vodje.Na kraju je bio izbor izmedju vremesne zvezde i dvostrukog MVP-ija nba lige.
E

Esex

pre preko 1 godinu

A ko ce mu biti lider sledeci put kad jokic ne bude hteo da igra..lider se radja i daje pravi primer ostalima i igra svako takmicenje..ja bi micica za lidera..kakav crni jokic,uz svo postovanje kosarkaskih kvaliteta koje ima..
B

Blaa

pre preko 1 godinu

Zasto je tebi gospodine Slavnicu toliko zanimljivo?Sigurno Pesic zna zasto je to uradio..Podrska za Karija sta god da je...
K

Koan

pre preko 1 godinu

Godina 1970 ,SP a u sastavu nema Vladimira Cvetkovića ,koji je dve godine ranije,1968 na OI u Meksiku ,svojom igrom doprineo prvoj medalju sa ovih igara.Selektor je bio Ranko Žeravica.U narednim godinama u reprezentaciju se ne poziva ,upravo sada aktuelni,Moka Slavnić koji je možda i najbolji plej sa ovih prostora Selektor je opet Žeravica.Mislite da je neko mogao da negativno komentariše njegov izbor i način na koji im je to saopšteno ?Naravno da ne,ali savezom ,tadašnje nam države ,su rukovodili Bora Stanković ,Nebojša Popović ,Boris Kristančič i sjajni generalni sekretar Radomir Šaper.Odmah su ,bez okolišanja stali na stranu selektore jer to je njegov posao.Danas iz saveza nigde nikog ,igrači se oglašavaju ,žena objavljuje sve i svašta a i novinari se utrkuju u hvalospeviu jednog i kuđenju drugog.Šta će biti ako bude uspeh ? Ili šta bi bilo da je Teodosić ostao a bio neuspeh ?Ko bi bio zaslužan ili kriv i za jedno i za drugo ?
D

DekiCZ

pre preko 1 godinu

Zato sto je Teo, koji je nekad bio Bog, za penziju sto se odbrane tice. A pored mvp NBA i evrolige, jos jedan kreator je manje potreban od igraca koji igra odbranu
R

Razum i Osećajnost

pre preko 1 godinu

Ovo je suština,ali je nasa tragedija sto naš predsednik Danilovic ovde podrzava Teodosica,a ne selektora. Nikad se nije udostojio sve ove godine da obidje Jokica tokom sezone u NBA. Jer Jokic je unikat koji bi svaka druga zemlja gledala kao sveca. A ne kao kod nas da ga ekipa Danilovic,Djordjevic,Bogdanovic i Teodosic tretiraju u fazonu "hej mali donesi mi peskir"
S

Sve ok, ali ne moze tako

pre preko 1 godinu

To je ok, ali onda ga ne zoves na pripreme. To kao da su Litvanci pozvali Jasikevicijusa ili Grci Dijamantidisa i onda ih precrtali
c

ca032

pre preko 1 godinu

Napusio Vasu Mica, pa posle toga Pesmica i cao. provereno
P

Prti

pre preko 1 godinu

Moko zapitaj se zasto niko nema lepu rec za tebe ne samo Teo...
D

Drama šizenje

pre preko 1 godinu

Ne kapiram ovoliku buku i dreku oko ovog nebitnog događaja. Izgleda da je tabloidizacija i šarlatanizacija na kojoj se radila potpuno uspela - narod je postao potpuno brljiv i nesposoban da se suzdrži od bilo kakvog sumanutog ponašanja.
S

Slimke

pre preko 1 godinu

Tetovaža na desnoj ruci, Nedi Ukraden sad je zavuci..

619_miliona

pre preko 1 godinu

2007. legendarni Moskitosi! To mi je omiljeno prvenstvo. Prvi put pod imenom Srbija, još uvek u plavim dresovima. Ludi Moka poveo neke klince, ali na terenu glavnu reč je vodio legendarni trojac Gurović, Miličić, Jarić. Na prvoj utakmici protiv Rusa, Miličić igrao 38 minuta uz šut za dva poena 13-2. Čiča na svakoj utakmici ispali bar 10 trojki uz katastrofalne procente, ali protiv Grka pogađa onu nenormalnu sa pola terena za produžetak. Posle te utakmice Darko daje onaj čuveni komentar o suđenju. Nije u pravu Jokić kada kaže da mi ne volimo košarku, nego samo pobede. Eto 2007. smo izgubili sve tri, i osvojili poslednje mesto, ali svi pamte tu generaciju. Na pripremama Čiča, Teo, Miličić, Jao Mile i Aleksandrov, odlaze na Sever da navijaju na utakmici protiv Rendžersa!
u

uh wow

pre preko 1 godinu

Wow kakav teskt napaljenog balavca, wow zamisli isli da vode navijanje kakve baje, kakav si ti baja, ma svi ste bajsoni veliki. Balavce.
G

Gost393938

pre preko 1 godinu

jedan od najglupljih komentara u istoriji glupih komentara
G

Gost999

pre preko 1 godinu

daj covece, ti sa tvojim mokitosima si se dokazao.
D

Dosadni ste

pre preko 1 godinu

Uvek nesloga u srba... Kad cete jednom precutati i pustiti ljude da rade svoj posao? Pesic je na selektorskom mestu sa razlogom. Ima neverovatnu karijeru i autoritet. Sve i da nema, nemate prava da se mesate u njegov rad i da se u medijima pljuje po njemu i kao i uvek unosi losa atmosfera.. Malo pre slusam na pinku, citav minut pljuvanje po Pesicu... Pustite ljude da rade svoj posao, pa konacni sud dajte nakon EP.
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Znas i Obradovic ima neverovatnu karijeru to ne znaci da ga kao i Pesice vreme pregazilo.
1

1/1

pre preko 1 godinu

Čović mu skuvo corbu jer nije hteo u KKFmp
K

KaraPešić

pre preko 1 godinu

Sigurno će zato da pozove Panter, pošto je veliki zagovornik stranaca.
N

Nenadddd

pre preko 1 godinu

A vama gospodo (ako se tako mozete nazvati) iz mozzartsporta nije posao da unosite nemir u reprezentaciju pred veliko takmicenje nego bezrezervna podrska pa sta bude. Ali ne vi koristite priliku da zovnete slavnica kojeg kompleksi masakrirase da kaze misljenje...samo vi nastavite sa pljuvanjem skrivenim, a iskreno se nadam da cete posle eura sve to da polizete
1

1312

pre preko 1 godinu

Nije samo Mozzart.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Sad Pesic mora da raportira zasto je zvao ovog a nije zvao onog? Pazi da nece.
A

A što

pre preko 1 godinu

A što oni ne zovu Kongu iz zezde da igra košarku i futbal on bio fobar košarkeros jer dobro tribla loptu
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Pešić ako je iole razmišljao glavom morao je biti svestan da će ovaj potez razjediniti kako igrače tako i navijacku populaciju.Kako on sada nakon ovog poteza misli ubediti nekog igrača da dodje igrati za reprezentaciju ako je isti svestan da se sav trud i muka ne poštuju ni pet para.Ako su ovako nešto uradili jednom Teodosicu šta drugi sutra da očekuju.Posle se čude što igrači neće da se odazovu pozivu da igraju za reprezentaciju.
m

ma ti si

pre preko 1 godinu

mi veliki poznavaoc kosarke hahahahhahhahaha
Г

Горан

pre preko 1 godinu

Немамо појма о чему је ријеч и нема потребе да се неко пљује. Вјерујем да ће неко рећи шта је у питању. Мени је најлогичније то да он више не може да пружи игре на које смо навикли. Само, не би било лијепо према Теу да се каже нешто тако. Углавном, видјећемо.
.

... baš suprotno...

pre preko 1 godinu

... ovim potezom je Kari pokazao i dokazao da niko nije nedodirljiv i da svako ima mesta i prostora da se dokaže i pokaže šta zna. Nikom mesto nije osigurano, tako je jedino ispravno...
Z

Zvezdašpravi

pre preko 1 godinu

I ja sam šokiran Moko....
b

botosani

pre preko 1 godinu

Pored Pesica koji mora da bude gazda i da se sve pita,on je taj koji uvek odredi jednog lidera u ekipi a ostali rade za tim i tako je godinama pravio rezultat.U ovom slucaju opredelio se lider da bude Jokic,a u isto vreme ne zeli da gusi Vasu Micica koji poslednjih godina igra vanserisku kosarku.To je jedini razlog.Naravno Teu kapa dole sta je pruzio do sad za reprezentaciju.
J

Jones

pre preko 1 godinu

Pešić nam je doneo poslednja dva zlata. Može da radi šta hoće. A ako je ova odluka takva da bi gradio igru oko Jokića, onda je sve još logičnije.
Z

Zoff

pre preko 1 godinu

Idi kod Marića u emisiju pa malo naprednije popričajte o tome, valjalo bi.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Nemoj samo Moka da priča, on je kao plejeve na Evropsko vodio Vuka Radivojevića i Vuleta Avdalovića.
G

Gost 2112

pre preko 1 godinu

Zašto bi selektor tebi i naciji saopštavao razloge eliminisanja Teodosića iz reprezentacije.Postoje stvari koje se javno ne saopštavaju,pogotovu ne uoči ovih za nas sudbonosnih kvalifikacija!
T

Tajm-aut

pre preko 1 godinu

Zato sto Teodosić nije bilo ko,i zato sto ovaj izlapeli matorac ne zna sta radi.
N

Nenadddd

pre preko 1 godinu

Tako je i to pogotovo njemu koga kompleksi masakrirase i koji je tu samo da opljine po nekome
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

Jedno je sigurno, da ga se Pešić nebi odrekao da nema razloga.
M

MojeMisljenje

pre preko 1 godinu

U lopov ima razloga zasto krade. Samo je pitanje da li je razlog taj sto treba da plati abnormalno skupu operaciju ne bi li preziveo,ili jednostavno iz razloga sto nece da ima sefa nad glavom pa se opredelio da krade.
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Kalinić i Nedović su jasno pokazali na društvenim mrežama šta misle o ovoj situaciji, tako da me ne bi čudilo da su oni sledeći.. Za mene su Bogdan i Teo uvek bili sinonim za reprezentaciju, kad god su ostale primadone odbijale da igraju, oni su se uvek odazivali. I na kraju krajeva, Teodosić je poslednja osoba koja je zaslužila oproštaj od reprezentacije na ovakav način!
J

Ja sam jaaa

pre preko 1 godinu

Jao Moko molim te, sigurno zbog tebe ne bi znali za Teodosica. Nama nista ne odgovara, smeta vam kad menadzeri sastavljaju ekipu, smeta vam kad se selektor nesto pita. Njegova odluka i tacka, on bolje od nas zna zasto ga je precrtao
S

Sawurma

pre preko 1 godinu

Pa realno prepoznao ga je Moka pre svih. Dao mu sansu dok nije bio ni redovan u klubu. To nije slagao