Komentari na vest

Morant najviše napredovao u NBA ligi

f

frajkooo

pre oko 2 godine

Odlicnu sezonu je imao Dza ali je imao i proslu. Ne znam ko je glasao za njega, on sam je rekao da ne treba da dobije nagradu i vec ju je predao Bejnu koji je mnogo vise zasluzio od njega. Moj pik bi bio Pul iz GSWa. Covjek prosle sezone igrao G ligu, a sad kida u plejofu. Ako to nije napredak ne znam sta je.
S

Spiritus movens

pre oko 2 godine

Nasi igraci su izgleda jedini bez tetovaza u NBA. Ovo ostalo, da Bog mili sacuva. Sto manje lice na ljude to umisljaju da su vise cool.

Mile Stručnjak

pre oko 2 godine

Latinski znaš a evoluirao nisi, ko još obraća pažnju na tetovaže, frizuru i izgled...
M

Mop

pre oko 2 godine

Ne znam gde živiš ali u Beogradu je preko 70% posto ljudi istetovirano. I u suštini svako radi sa svojim telom šta mu je volja
G

Gost13

pre oko 2 godine

Dečko jeste neko ko je dosta napredovao i ja ga, lično, obožavam kao igrača ali mislim da je ovo neko drugi trebalo da dobije. Iz razloga da se od Moranta očekivala ovakva sezona dok se npr od pomenutih Mareja i Garlanda i nije. Mislim da su zbog tog faktora njih dvojica više zaslužili nagradu od Moranta.
M

Mrcina

pre oko 2 godine

Apsolutno si u pravu,od rukija godine se očekuje da bude još bolji nego prethodne.Morant je strašan igrač,budući mvp ako ga posluži zdravlje.Po meni je Marej iz SA odigrao nerealnu sezonu,maltene tripl-dabl učinak ima.
s

smf

pre oko 2 godine

Ovo mu vise dodje kao neka kompenzacija jer je njegov tim zavrsio regularni deo kao drugi na zapadu, a ne moze do MVP nagrade iako je imao odlicnu sezonu.