Komentari na vest

Može da proba da ga kidnapuje ko želi: Jokić je taj koji stavlja u gepek i odvozi u nepoznatom pravcu

L

Lale_Gator

pre 12 meseci

Nije Jokić taj koji gepekuje, zna se ko gepekuje...
s

sonjo

pre oko 1 godinu

Jokic je strasan igrac, ali proslu utakmicu kad je LBJ bio pored njega, nije pokazao mnogo. Generalno je strašno kako je Lebron igrao odbranu i svaka mu čast. U tim godinama kad možda ofanzivno više nema toliko energije, u odbrani mu ne može niko ništa. Navijamo za Jokića ali malo da budemo realni. Utakmicu su rešile onih 4-5 trica Denvera i to je to. Bolji nisu bili uopšte.
s

sprdnja

pre oko 1 godinu

Obje utakmice bile do samog kraja neizvjesne, zbog Jokića ste totalno postali nerealni!
e

esprit fort

pre oko 1 godinu

Jokic obe utakmice tripl-dabl. Neki pisu kako mu fali snage u cetvrtoj cetvrtini, a on trci gore-dole za ceo tim. Kad zrtvujes tako sebe za ekipu, normalno da ti ponestane energije u zavrsnici. Cim sedne na klupu Denver ode u minus.
k

kokos

pre oko 1 godinu

Od najave... sada će Jokića da čuva AD, pa da vidimo kako će... Došlo se do toga da Jokić ne da uništi AD-a na obe strane, nego LBJ ga mora čuvati pa i njega iscrpi. Jjoš ako ubace Ruia da igra duže protiv prve petorke, onda će imati i on manje energije da dominira kada za Denver ulaze sa klupe. Denver ako večeras izgubi, ali da LAL krv propi... za pobjedu. Da ne mogu doći sebi naredne dvije.
Z

Zmi Zmi

pre oko 1 godinu

Joooj, kako ce Nagetsi da dupe pomeraju veceras, ne mogu da docekam.
c

cv

pre oko 1 godinu

bice 2-2 nece se sigurno lejkersi tako lako predati da bude 0 3
D

Dejcek

pre oko 1 godinu

Verujem da ce ovu Lejkersi dobiti, ali sledecu bas tesko. Mislim da bi sa 1 brejkom Negetsi zavrsili posao ranije. E sad da li ce se Boston stvarno istopiti od Hita, ko bi u to poverovao pre finala. Bice blizu sa odigranim utakmicama finalisti i istoka i zapada. Ocekujem Denver - LA 4:1/2, nadam se budjenju Bostona da Dzimi i kompanija ne odmaraju previse pre finala, mada finale je finale - tu das sve sto imas...