Komentari na vest

MOZZART ANALIZZA: Pre će Panter da zaustavi Tavaresa nego Lesor

T

Toliko

pre oko 1 godinu

Srbija je uz Real penzioneri znaju zasto
P

Petao.sofronije

pre oko 1 godinu

ovo je šala, recite mi da je ovo šala.
o

oh.ne

pre oko 1 godinu

To je sve navijacko peckanje. Tako sam cuo u kaficu.

Sakur

pre oko 1 godinu

Odigralo se dve crvene na dvojku cisto da se malo zacini utakmica

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Sto bi ugledni voditelj americkog sportskog kanala ESPN rekao: “Partizan the Boston Celtics of Serbia”!!! Napred institucijo, napred Seltiksi, hrabro do svog 5 slovima petog fajnal fora Evro Lige!!!

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

To je to: https://m.youtube.com/watch?v=AmnRWMt0u0I
p

pa...

pre oko 1 godinu

...jel pobediste nekog tamo ili slavite poraze?
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

Često se u analizama spominje šut spolja kao rešenje za zonu. To ne samo da nije uvek najbolje, već nije ni jedino rešenje. Prodor do kraja za 2+1, šut iz reketa ili čak ekstra pas nakon prodora - često su učinkovitije opcije. Posebno kad ekipi stane šut. Partizan to nije radio kako treba u G3 i G4.
s

srka

pre oko 1 godinu

Војници! Јунаци! Врховна команда избрисала је наш пук из бројног стања, наш пук је жртвован за част Београда и Отаџбине. Ви немате дакле, да се бринете за животе ваше, они више не постоје. Зато напред у славу! За Краља и Отаџбину! Живео Краљ! Живео Београд!
P

Partizanen banditen

pre oko 1 godinu

Imam neki osecaj da cemo nazalost i veceras izgubiti. Panter nije igrao 2 nedelje, a i ne moze on sam da nosi ekipu.

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Sta se ove delije vise bune kako se mnogo pise o Partizanovom top 8??? Pa o cemu treba da pisu, o jos jednoj vasoj “uspesnoj” sezoni u kojoj ste sprcali gomilu narodnih para i opet niste mogli uci u top 8 iako nije bilo ruskih ekipa i ako je oboren rekord EL u placanju jednog igraca koga ste doveli!!! Nisu vam smetale stotine tekstova pred utakmicu sa Darusafakom kada ste osvojili cuveni top 9, inace vas najveci uspeh! Licemeri jedni, nisu vam smetale hiljade tekstova pred tu utakmicu tipa stef jovic, klej kalinic, drejmond lazic, koliko je ko puta piskio i kakio? I onda isto toliko tekstova nakon te utakmice kada je osvojen top 9 koji je predstavljen kao vece dostignuce nego Partizanova eveo titula!!! Tada vam ti tekstovi nisu smetali???
E

Emilio Butragenjo

pre oko 1 godinu

Bas tako Kalcopolisto. Ovim navijacima sto su u manjini je vaznije polufinale kupa nego to sto neko ima sansu da se bori za F4.
t

tviter.glav

pre oko 1 godinu

Redakcijo zasto pustas komentare ovog ateiste sa osnovnom skolom?

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Pa sta ako je ateista?I mene lik nervira i ima debilne komentare, al sta ti imas protiv ateista??
t

tviter.glav

pre oko 1 godinu

Nemam nista protiv toga. Lik seje mrznju godinama.
T

Tviter.glav

pre oko 1 godinu

ovo je šala, recite mi da je ovo šala.
m

meni...

pre oko 1 godinu

...nije jasno kako se ovakvi komentari odobre.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Tradicija je protiv Partizana nikada nijedan tim u Evroligi kao gost nije dobio u pley offu 5 utakmicu.
J

Jednoruki Krstivoje

pre oko 1 godinu

Veceras hoce, tradicija je tu da se srusi, a rekordi da se obaraju.
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

А уједно се ниједан тим није вратио после 0:2, тако да нека традиција ће сигурно пасти вечерас
s

srka

pre oko 1 godinu

Ovo sa ovim čelendžima i stalnim prekidanjem igre, da bi se nešto proveravalo, pomalo ide na živce. Prvo, ako si pogodio čelendž koji si zatražio, onda bi bilo normalno da ti se isti ne računa kao iskorišćen, već da imaš pravo da ga tražiš ponovo. Drugo, to stalno neko proveraravanje od strane sudija, nekih bezveznih situacija, postaje degutantno. Treće, nisu mi jasne nadležnosti sudija. Ko šta u kom trenutku odlučuje. Ima ih trojica, ko tu šta dosudjuje. Da li bilo ko, ko je nešto video, ili onaj koji je najbliži odredjenoj situaciji na terenu. To je u košarci baš onako problematično. Ispada da sva trojica imaju ista ovlašćenja, a onda valjda samo glavni, neku odluku, može da preinači. Dosta je tu prostora za manipulacije, jer ako je samo jedan od njih trojice zlonameran, može to debelo da zloupotrebljava. Na primer, nemoguće je da sudija nije video gaženje aut linije od strane Mirotića, pre šuta za tri poena, na utakmici protiv Zvezde, pa bio je metar od njega i jedino što je trebao da gleda je baš to. Eto eklatantnog primera zle namere. Ako nije bio siguran, morao je u dogovoru sa kolegama da pogleda tu situaciju. AIi nije, jer jednostavno nije želeo. Pravio se čovek lud. Sa tom jednom jedinom situacijom, Barselona bi imala pobedu manje od Reala i išla bi na Partizan u playoff-u. Zvezda bi imala šansu više da se plasira u isti, a tim detaljem su oštećeni i Real i Žalgiris, koji su kasnije u playoff-u dobili rivale koji ne bi bili ti, da je doneta ispravna odluka. I na kraju, nikada mi nije bilo jasno ovo pravilo o tri sekunde u reketu. Šta je u stvari poenta toga? Šta to doprinosi na kvalitetu košarkaškoj igri. Kome smeta to da neko kampuje u protivničkom reketu. Šta se time dobija, a šta gubi, ne kontam. Isto kao što mi nije jasno zašto u NBA ligi nije dozvoljeno da se igra zonska odbrana. Zašto je kod njih izmišljeno jedno takvo pravila. Zbog čega bi im smetala zonska odbrana. Koga briga kako će neko da se brani. Ovo o prvoj lopti na početku svake četvrtine, isto glupost. Ili podbacuješ loptu u svakoj četvrtini, ili dodeljuješ prvu loptu onoj ekipi koja nije imala poslednji napad na kraju prethodne četvrtine. Ili, još bolje, daješ prvu loptu ekipi koja je imala poslednji napad i realizovala ga poenima. To bi dalo dodatnu draž igri i taktičkom nadmudrivanju.
@

@srka

pre oko 1 godinu

zona u nba je dozvoljena godinama, a sto se sudija tice, odavno je kompjuter mogao da odlucuje, kao u nekim sportovima ali onda ne bi bilo prostora za malverzacije.
d

drobilica kicme

pre oko 1 godinu

dobija Partizan ovo sigurno,oni bez jabuselea i deka nemaju sta da traze.
N

Napred Real

pre oko 1 godinu

hahaha ocete ocete,dobicete isto ko i zadnje 2 utakmice kad su vas takodje bez ta dva igraca oducili od kosarke i to na vasem terenu!
s

srka

pre oko 1 godinu

I večeras će igrati "box and 1". Imaće čoveka striktno zaduženog za Pantera, a ostali će stajati u zoni.
G

Gost stari dobri

pre oko 1 godinu

Ovako ste za 4 utakmicu pisali da li ce pobjediti Tavaresova visina ili Lesorovo srce pa smo vidjeli kako je proslo.
P

Prosto!

pre oko 1 godinu

Ima da ih narapa Real samo takooo i posle tako deprimirani posle 0:2 i tri brejk lopte, Zvezda ce da ih razbije u Aba ligi i opet triple kruna. I tako vec decenija i kusur. Prosto!
@

@Prosto!

pre oko 1 godinu

A ti ces i dalje patiti jer ste opet ispali u sezoni kupanja.
@

@@Prosto!

pre oko 1 godinu

On bar navija za najveci i najbolji klub na Balkanu C.Zvezdu koja je u zadnjih 10 godina OSVOJILA SVE sto se moglo osvojiti na Balkanu i redovno igrala EL svake sezone zadnjih 10 i kusur godina,a ti navijas za klub iz laktasa koji titule i EL video nije preko jedne pune DECENIJE,da vam av nije Kupio licencu za EL i platio je 5.mil,na posteno i zasluzeno EL ne bi ste igrali jos 80 godina najmanje,s obzirom da ste ko Kukavice pobegli iz lige prosle godine kad ste uvideli da ce te da izgubite sve 3 titule od Covica i Zvezde,to je dobro poznata stvar koju zna cela Evropa!
I

Ivan Ivan

pre oko 1 godinu

Napred Partizaneee neka crknu dusmani i ljubomorni ⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️
g

gorostas iz kraljeva

pre oko 1 godinu

Pred početak sezone da nam je neko ponudio igrate majstoricu u sred Madrida za prolazak na F4 protiv najtrofejnijeg kluba evrope... svako bi prihvatio. Moramo se boriti do kraja, pa i ako ne odemo na F4, makar da izgubimo časno. A ako se pobedi u sred Madrida, onda je ova sezona i više nego uspešna već sada. Napred Partizan!
G

Gostarevic

pre oko 1 godinu

Količina isfrustriranih ljudi sa "druge strane" se najbolje vidi kada neko ostavi ovakav komentar, gde objektivno nema apsolutno nikakve provokacije za bilo koga, a minusi grme li grme
L

Lazni.opozicionar

pre oko 1 godinu

Nisi se zahvalio presedniku a glumis opoziciju.
g

gogo38483

pre oko 1 godinu

ma daj bre... Napraviste od Pantera miks Dzordana, Lebrona i kobija...
s

srka

pre oko 1 godinu

"Sine, znaš li kako se postaje šampion?! Kad je najteže, izadješ na teren i pobediš!"
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Слава Небојши, великом Делији!!!