Željko Obradović i Kevin Panter (©MN Press)
Željko Obradović i Kevin Panter (©MN Press)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na pobede Partizana i Srbije

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.24. | 11:03

Nigde nećete da nađete veće

U epicentru današnjeg sportskog programa je dolazak košarkaša Reala u Arenu na megdan Partizan Mozzart Betu u 31. kolu Evrolige i gostovanje fudbalera Srbije u Moskvi protiv Rusije u prijateljskom meču.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili upravo te dve kvote, na pobedu Partizan Mozzart Beta i Srbije, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Izabrane vesti

Posle trijumfa nad Baskonijom u utorak, novi meč biti ili ne biti za Partizan Mozzart Bet koji se bori za mesto u plej-inu Evrolige. U Arenu dolazi šampion Evrope koji bi pobedom u Beogradu obezbedio prvo mesto pred plej-of. Za crno-bele neće irgati Zek Ledej koji je još u SAD-u posle smrti oca, dok će Kraljevići pred 20.000 Grobara da igrajuj bez veterana Rudija Fernandeza, Serhija Ljulja i Serhija Ćaća Rodrigeza. Real ima četiri pobede u nizu u svim takmičenjima. U prvom delu sezone, Partizan Mozzart Bet je poražen u Madridu od prvaka Evrope sa 91:75. Opširniju najavu pročitajte OVDE.

RUSIJA – SRBIJA (ČETVRTAK, 18.00), DVOJKA 2,90

Orlovi će danas u Moskvi da odmere snage sa Rusijom u prijateljskom meču. Za četu Dragana Stojkovića Piksija je dobra priprema za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj ovog leta i deula u grupnoj fazi sa Englskom, Danskom i Slovenijom, dok je Zbornaja izbačena iz svih takmičenja zbog intervencije u Ukrajini. Ove dve selekcije su poslednji put igrali pre nešto manje od tri i po godine, kada je Srbija u Ligi nacija slavila sa čak 5.0. Pre toga su Rusi na svom terenu pobedili Orlove sa 3:1. Koji sastav bi selektor Stojković mogao da izvede, pročitajte OVDE.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara