Košarkaši Crvene zvezde (©Starsport)
Košarkaši Crvene zvezde (©Starsport)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Zvezda 2,60, Barselona 1,48

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.24. | 11:14

Nigde nećete naći veće

Bogata sportska ponuda ovog četvrtka dovela je bukmejkera Mozzarta na slatke muke. Oni su odabrali dve kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Iako Crvena zvezda nije favorit protiv Armanija, dvojka na njen trijumf u Milanu može da donese ozbiljnu zaradu. Uostalom, baš kao i kec na Barselonu protiv Osasune, u polufinalu Superkupa Španije.

Izabrane vesti

Poraz u Lionu od Asvela nikako nije smeo da se dogodi Zvezdi, kojoj je sada šansa za plasman u plej-of značajno smanjena. Ipak, nema vremena za tugovanje, već ovog četvrtka crveno-bele očekuje susret sa direktnimkonkurentom za poziciju u plej-inu, Armanijem. Beograđani imaju samo dve pobede sa 11 gostovanja ove sezone u Evroligi, premalo da se uključe u borbu za željenu 10. poziciju. Moraju da poprave utisak na gostovanjima, počev od Milana. Armani ima sedam pobeda kod kuće, u poslednja tri meča u Milanu nisu uspeli da ga pobede Baskonija (76:67), Bajern (76:62) u Alba (82:76). Tradicionalno, Armani nikako ne leži Zvezdi, pobedio ju je na poslednjih šest susreta. Svakom još od novembra 2020. godine.

BARSELONA - OSASUNA (ČETVRTAK, 20.00), KEC 1,48

Real Madrid je prvi finalista Superkupa, a večeras će dobiti rivala. U Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, sastaju se aktuelni prvak Španije Barselona i prošlogodišnji finalista Kupa kralja Osasuna. Biće im to drugi susret ove sezone, prethodno su se sastali u prvenstvu početkom septembra. Barselona je u Pamploni trijumfovala sa 2:1, golom Roberta Levandovskog iz penala u 85. minutu i tako došla do četvrte uzastopne pobede nad Osasunom. U Primeri posle 19 kola Barselona je treća na tabeli sa 41 poenom, dok je Osasuna tek 12. sa 22 boda.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara