"PAU GASOL"
"PAU GASOL"

MOZZART kalkulator: Evropsko-američki koktel, Gasol i Ukić deluju sigurno

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.03.15. | 15:27

Danas udaramo hrabro po plusevima, ponuda je ogromna, ako nađete nešto bolje, u komentarima podelite sa kolegama kladiocima...

PAU GASOL8581 Huan Palasios (Karšijaka) - više od 12,5

Centar Karšijake, iskusni Kolumbijac, Huan Palasios, imaće zadatak da izdominira u revanš utakmici plej-ofa Evrokupa protiv svog bivšeg kluba, Lijetuvosa. Lijetuvos gotovo da nema centra, Kavaliauskas je jedina klasična petica u timu, a Palasios je toliko snažan da obično raznosi centre po reketu, pa će vrlo verovatno Litvanci imati velikih problema da ga zaustave.

Izabrane vesti

8601 Roko Leni Ukić (Cedevita) - više od 7,5

Plejmejker Cedevite i reprezentativac Hrvatske, Roko Leni Ukić, vratio se sa 30 godina u domovinu da uživa posle fantastične karijere koju je ostvario. Doveden je u Cedevitu da odigra kada je bitno, da prelama mečeve, pa očekujemo da simpatični Splićanin odigra iz sve snage na Kanarskim Ostrvima, te da bez većih problema prebaci granicu od sedam poena.

8623 Džef Tig (Atlanta) - više od 16,5

Plejmejker Atlante je i pored Pola Milsapa i Ala Horforda označen kao lider nove, preporođene, lude družine iz srca Džordžije, pa je tako na visokom petom mestu u trci za MVP titulu ove sezone. Igra uvek ono što treba u tom trenutku, ali verujemo da će se Atlanta nadavati koševa protiv Denvera, jedne od najlošijih defanzivnih ekipa u NBA ligi, te da će tako Tig lako prebaciti određenu granicu.

8611 Pau Gasol (Čikago) - više od 18,5

Centar Čikaga će kao i mnogo puta ove sezone, morati jako da povuče ako Bulsi žele do pobede. Protivnik je istina, slabašna Filadelfija, ali kada vam fali tri standardna igrača u ekipi, onda se to debelo oseti pa protiv koga god. Nerlens Noel izrasta u fenomenalnog defanzivca, ali ne verujemo da još uvek poseduje klasu koja je neophodna da biste se nosili sa centrom svetske klase kao što je Pau Gasol.

(FOTO: Action Images)


tagovi

tipovanjesportsko klađenjeRoko Leni UkićPau GasolMozzartHuan PalasiosDžef Tigbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara