MOZZART u Republici Srpskoj časti kartama za Final for

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.05.18. | 12:01

Slobodan i Siniša jutros otputovali na beogradski košarkaški spektakl

U životu svakog navijača postoji trenutak kada jedna utakmica stvori osećaj ultimativnog uzbuđenja. Podrška koja dolazi sa tribina u vidu pokliča i maestralna igra klubova zbog koje ne trepćete i upijate svaki trenutak tog fenomenalnog iskustva, okidači su fantastičnog zanosa koji nam se trajno utiskuje u sećanje.

Još je bolje, naravno, kada ste u dobrom društvu, kada sa sobom možete povesti nekoga ko podjednako uživa u utakmici kao i vi. Tada je ugođaj kompletiran, a navijačka atmosfera na vrhuncu. Upravo zbog takvih trenutaka i podrške našim igračima, Mozzart u Republici Srpskoj je pokrenuo akciju „Pakuj se, vodimo te na Fajnal for“, gde smo obezbedili prevoz i karte za igrače koji tačno odgovore na postavljeno pitanje: „Koliko će ukupno poena dati Crvena Zvezda na meču CSKA - Crvena Zvezda, uključujući i eventualne produžetke?“

Izabrane vesti

Pratiš li nas na Instagramu?

Slobodan Knežević, naš verni igrač, tačnim odgovorom na postavljeno pitanje (putem naše Fejsbuk stranice) osvojio je putovanje, odnosno dvije karte za Final for. Sa sobom je poveo brata Sinišu, takođe strastvenog navijača, u „pohod“ koji mnogo znači svakom istinskom ljubitelju košarke.

Podsećamo, prva utakmica je na programu večeras od 18:00 časova, a naši pobednici će još večeras gledati prvi polufinalni okršaj, sukob titana Fenerbahčea i Žalgirisa, a tri sata kasnije i utakmicu Real Madrida i moskovskog CSKA. Prema svim najavama, nedjeljno finale ovogodišnje Evrolige će biti jedno od najvatrenijih i najneizvjesnijih košarkaških događaja, zbog čega Slobodanu i Siniši želimo nezaboravan provod i zaista fantastične utakmice, kojih će sigurno biti.

Takođe, želimo im da se vrate sa jakim utiscima, ali i da i dalje učestvuju u našim akcijama – jer, kako kažu, sreća je dostupna samo onima koji se usude da je dohvate.

Mozzart, deo tvog života!

PIŠE: Srđan DUKIĆ
FOTO: MOZZART


tagovi

kompanija mozzarttakmičenjeRepublika SrpskaFajnal for Beograd 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara