Komentari na vest

Musa ne zaboravlja metode Vujoševića: Jurio sam brijač u šest ujutru...

F

Filly

pre preko 1 godinu

Glupa tema...
P

Pistol Pete

pre preko 1 godinu

Kao navijac Zvezde ali prevashodno kao ljubitelj košarke,moram odati priznanje za rad Vujoševića koji je napravio ali baš napravio vrhunske igrače!Ima i film na Youtubu Lea Vesteermana,kada se setim samo Pekovića koji je besciljno lutao po terenu prvu sezonu kada je došao u Partizan i još mnogo drugih(mislim da ih ima preko 40 koji su uspešno nastavili karijeru po inostranim klubovima).Mislim da je još dosta mogao da uradi za košarku da ga bolest nije sprečila!
d

drRose

pre preko 1 godinu

Sam je kriv zbog bolesti,razumijem i ja da neko ima emocije,da mora da ih ima,ali njegove su mnogo lutale i van kosarkaskih okvira...a je li trener i je li napravio sijaset igraca,isto tako kao navijac Zvezde,tvrdim da jeste
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Зато је он добар за младе,пројекте...и зато никад није успео у тимовима са највишим амбицијама.Швед јел си ти то необријан,Кирилинеко јел се ти то ниси ишао? ...да то може ал са клинцима.Dulo другосрбијанац *Не кажем Дуло је овакав ал је Радоњић тренерчина,не.
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Jel to period u sarajevu kad je dulo srbe optužio za rat?
S

Sf

pre preko 1 godinu

Baš tad , je pljuvao po Srbioi i govorio usred Sarajeva da smo mi krivi za rat .
G

Grobar1981

pre preko 1 godinu

Niko nije savrsen, svi grijesimo,,pa tako i Dule Ima pravo biti jugosloven, ali raditi kod onih rusitelja Juge, to mu je veliki minus.
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Џанане, је ли ти причао како је тужио клуб у којрм.је држао "часове љубави"?
D

Djoka iz bloka

pre preko 1 godinu

Poznat je dukljanin po svojim trenersko pedagoškim metodama....
ž

živa legenda

pre preko 1 godinu

... kojim je stvorio mnogo reprezentativaca i NBA igrača.
N

Novalis

pre preko 1 godinu

Verovatno si bolji košarkaš a i čovek zbog tog brijača i fokusa .
G

Gost1970

pre preko 1 godinu

Evo ubise se drugi igrace da hvale Radonjica i ostali znalce, haha..
S

Sf

pre preko 1 godinu

Ne mora niko da hvali Radonjica on je pokazao Dulou milogorcu ko je i poslao ga u Rumuniju. Naravno da vole Duloa milogorca kada je u tom istom Sarajevu pljuvao po Srbiji i govorio da smo mi Srbi krivi za rat u Bosni iako znamo ko je poceo i ko je pobio vojnike na odsluzenju vojnog roka u koloni koja je odlazila iz Sarajeva na podmukao nacin i Srpskog svata. Da bi se Dulo uvukao muslimanima u Sarajevu. To je vasa legenda zato mu se Musa Dzenan i divi. Da si pametan ne bi se hvalio njime. @ gost 1970 ili kako se već zoveš.
@

@Sf

pre preko 1 godinu

Izgleda da vas je baš bolelo školovanje od strane Duleta, nemate nikakve argumente niti obrazloženja pa pišete samo o njegovim izjavama o ratu...
A

Aebre

pre preko 1 godinu

Nije Radonjic trazio da se Duke skloni iz Partizana i pretio ukidanjem one crkavice od sponzora nego vatreni navijac sa severne tribine na celu drzave.