Foto: Đurđe Mečanin
Foto: Đurđe Mečanin

Na humanitarnoj aukciji prodata slika sa potpisom Željka Obradovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.04.21. | 14:10

Sva sredstva biće uplaćena za lečenje četvorogodišnje Nađe

Humanitarna aukcija u organizaciji čačanskog kafea “Žoc”, koji je poneo ime po najtrofejnijem treneru Evrope Željku Obradoviću, i u kome možete degustirati originalno pivo Žoc, završena je sinoć u 19.10 časova. Pobednik aukcije je Goran Bojović, koji je delo na (canvas) slikarskom platnu autora Vladice Milovanovića Vlajsa, kupio je po ceni od 195.110 dinara.

Novac ide za lečenje četvorogodišnje Čačanke Nađe Đerović koja boluje od cerebralne paralize. Nađina majka Milica Đerović, u telefonskom razgovoru, zahvalila se svima koji su učestvovali u plemenitoj akciji. Svi koji su u mogućnosti mogu pomoći slanjem SMS poruke 946 na 3030.

Izabrane vesti

Dakle, trofejni trener je potpisao jedno platno koje se nalazi u kafeu “Žoc”. Suvlasnici pomenutog ugostiteljskog objekta Aleksandar Denić, Nedeljko Mandić, Milorad Vesković i Dragan Biska Albić želeli su da na aukciji prodaju rad, a prikupljeni novac doniraju za lečenje bolesne dece.

“Najveću ponudu dao je Čačanin koji živi u Torontu i jedan je od najuspešnijih Srba u Kanadi. Reč je o Goranu Bojoviću, na aukciji Goran – 1206, velikom patrioti. Maloj Nađi potrebna je pomoć, nedostaje još novca, a mi ovde nećemo stati. Planiramo još jednu aukciju za Nađu i porodicu Đerović koje ćemo rado ugostiti u našem objektu”, kaže Dragan Albić

Da podsetimo, Željko Obradović je trener koji je u Evroligi osvojio devet titula. Sa Partizanom, Huventudom, Realom, Fenerbahčeom i pet sa Panatinaikosom. Reprezentaciju Srbije doveo je do evropskog i svetskog zlata, a broj klupskih trofeja iluzorno je nabrajati.


tagovi

Željko ObradovićČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara