Komentari na vest

Najbolja petorka dosadašnjeg dela NBA lige: Jokić ponovo među kandidatima za MVP nagradu

G

Gost17

pre preko 2 godine

Nije mi jasno zašto ne objavite komentare vezane za ovog konjusara iako u njima ne postoji ništa ružno, niti neka psovka, osim toga što je rečeno da ovaj pacov ovde nema podršku, jer je nema. Smradovi!!!!
P

Pera Darko miš

pre preko 2 godine

Jokić trenutno ima bolje brojke od svih njih, pogledajte skokove i asistencije u proseku, skoro duplo više od ostalih, a u poenima su svi ti negde.
S

Svašta

pre preko 2 godine

"probajte bilo kojoj drugoj ekipi u NBA ligi uzeti drugog i trećeg igrača tima pa ćete videti hoće li uspeti da ostanu u trci za plej-of" Klipersi guraju bez pola tima Lenard i na smenu Batum, Moris, Ibaka. Dobili Boston bez PG... Šarlot gazi bez Rozira i Bola...
P

Pfc

pre preko 2 godine

Samo curry
N

Najbolji igrac

pre preko 2 godine

na svetu, svaka cast majstore! Najbolji igrac Jokic i najbolji trener na svetu Obradovic🖤🤍Zajednički imenitelj PARTIZAN!
a

agli-kojot

pre preko 2 godine

MPV ove sezone Kari, i to jednoglasno. Najviše zbog toga što postaje najbolji šuter za tri poena svih vremena. Vegas mu daje 35% šanse, Durent je na nešto više od 14%, Janis na nekih 10%, dok je Jokić trenutno na 5%. Živi bili pa videli.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

agli-kojot-Kakve veze ima što postaje najbolji trojkaš u istoriji sa MVP nagradom.Na zadnjoj utakmici šutirao je 6/17 za tri poena,po meni to je katastrofa a ne za neku pohvalu,takav mu je maltene svaki drugi meč.Tu se gledaju mnogi parametri a i sve zavisi koliko će ko odigrati utakmica,ne može neko sa 20 manje da dobije nagradu...
k

kokos

pre preko 2 godine

Stef jeste za sada glavni kandidat za MVP. Posebno što GSW ima i odličan procenat pobjeda. Ali treba se vratiti i Klej. Pa treba i odmoriti Stefa za plejof. Neće trener dopusiti da izgori ganjajući MVP, kada postoji šansa da uzmu i titulu. Dok sa druge strane šta Jokić izvlači iz kakve ekipe... Trebaju neku novi nagradu smisliti za to. Neki dan klupa Denvera pet poena za čitavu utakmicu. Zadnje tri utakmice triple-double uz samo jednu pobjedu i to kada je Jokić sam preuzeo meč u svoje ruke. Htio ili ne, morao je. Pa je dao sve poene iz igre od tri i po minute prije kraja Q4 do kraja produžetka. Za to vrjeme sedam poena koje su dali ostali bili su slobodna. Jeste Steph Curry, ali je Jokić trenutno jedini pravi Carry.