"Kešelj"
"Kešelj"

Najveće pojačanje u istoriji Lavrija - Marko Kešelj

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.01.16. | 15:59

Bivši srpski reprezentativac nastaviće karijeru u Grčkoj

KešeljMarko Kešelj je konačno pronašao novi klub - grčki Lavrio. Kako tamošnji mediji ističu ovo je najveći transfer u istoriji ovog manjeg grčkog kluba, a detalji ugovora nisu poznati.

Kešelj bi u Lavrio trebalo da dođe u četvrtak uveče, saradnja će se ozvaničiti u petak, a Kešelj bi mogao da debituje već u subotu u meču protiv Koroivosa.
“Posle sjajne sezone naše ambicije su bile najveće moguće, a to znači NBA ili Evroliga. U tom kontekstu Marko je i nastupao na Letnjoj NBA ligi, ali ipak nije uspeo da se izbori za garantovani ugovor. U prethodnom periodu imali smo više dobrih ponuda, ali nijedna nije bila iz Evrolige. To je bio razlog zbog čega su sve odbijene", rekao je Miodrag Ražnatović, menadžer Marka Kešelja.

Izabrane vesti

Lavrio je trenutno pretposlednji na tabeli grčkog šampionata i ovo mu je prvi put u istoriji da igra u prvoj ligi Grčke. U poslednjih pet kola prvenstva ima sve poraze.
"Rok za registraciju igrača za prvu fazu Top 16 je protekao pre nekoliko dana, a kvalitetne evroligaške ponude nije bilo, zbog čega je postalo očigledno da moramo da se okrenemo drugim opcijama. Prva ponuda koja je stigla nakon isteka roka za registraciju Evrolige, bila je iz grčkog tima Lavrio. Marko je rešio da je prihvati bez oklevanja, zato sto se uželeo igre, a potom i zato što dolazi iz Grčke, zemlje u kojoj je doživeo najlepše trenutke karijere i gde se najbolje oseća“, dodao je Ražnatović.

Kešelj je mesecima bio bez tima i ovo mu je prilika da krene ispočetka da gradi karijeru.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

Marko KešeljLavrioGrčkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara