Džejms Naneli (© Star sport)
Džejms Naneli (© Star sport)

Naneli stao uz Kalinića: Drago mi je što je progovorio

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.03.24. | 17:25

Sudije su glavna tema

Veliku buru izazvao je Nikola Kalinić posle pobede Barselone. Međutim, nije bilo reči o igri, već o suđenju. Kalinić se dotakao iskusnog artbitra Roberta Lotermozera, a nakon te izjave oglasio se i krilni igrač Partizana Džejms Naneli koji je zauzeo stranu srpskog reprezentativca.

Izabrane vesti

,Rekao sam i njemu, a ovo ću reći i javno. Mislim da je nepristojno da mi kaže da ako nastavim da pričam sa njim, neće suditi faulove na meni. To je protiv svakog pravila igre. Ne znam da li je ljut na mene zbog nečeg iz prethodnih utakmica, ali je zaista neverovatno da kaže tako nešto. Igrači treba da budu ti koji su zvezde igre, a sve dok sudije budu razmišljale na ovakav način, to će biti problem" kratko je poručio Nikola Kalinić.

Povodom ovoga Naneli se oglasio na društvenim mrežama.

“Drago mi je što je javno progovorio. Sudije su zaista pokazale nepoštovanje”, napisao je Naneli.

Podsetimo da je Naneli već imao okršaj sa sudijama na meču protiv Makabija kada je bio najzaslužniji za veliki preokret crno-belih, ali su ga sudije isključile sa meča posle čega se požalio

"Isključen sam zbog dve katastrofalne odluke. Prva manje više, ali druga... Želim da znam postoji li način da igrači prijave sudije, kao što to može obrnuto. Nekim od sudija tek tako prolaze neke odluke. Ne kažem ništa loše o njima, greše nekada i oni, ali mislim da poslednja odluka nije bila ispravna. Naročito u tom trenutku utakmice", rekao je Naneli i dodao: "Nisam ga udario laktom uopšte. Sudije su gledale snimak, kao što i treba, ali ne slažem se sa konačnom odlukom. Želeo bih da pričam sa nekim iz Evrolige, jer je nekada teško pričati sa ovim sudijama."


tagovi

Džejms NaneliNikola Kalinić

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara