Komentari na vest

Nasmejani Džon Holand: Jednog dana te ostavi devojka i nema te ceo mesec, sledećeg pogađaš sve

G

Gost23

pre oko 1 godinu

Zajebava se na račun Vildoza, a i ko ne bi od nas realno to činio, da neki naš prijatelj bude uhvaćen sa tri splavarke, pa ga žena tj.devojka zbog toga ostavi😄 Pa razbili bi ga od zajebancije!🤣 Holand je baš pozitivan, ekstra pozitivan u stvari!
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Najviše se ljudima dopada Holandov osmeh? Pa svako bi se osmehivao kad pomisli koliko je para uzeo ni za šta. On,Radulja, Kuzma, Bentil,Ilić... uzimaju ogromne pare za čekanje a igraju iz čiste zabave
S

SSSR

pre oko 1 godinu

Ne ide mator i glup komentar.
S

SAŠA FRANKFURT

pre oko 1 godinu

Ne znam na koliko ima Holand ugovor, ali obavezno ga ostaviti koliko je moguće duže! Nepravedno je dobijao malu minutažu, bori se kao lav, uvek je pozitivan a zna i da pogodi kad treba.
P

Peconi85

pre oko 1 godinu

Pustiti ga da igra u kontinuitetu naredni period. Bice ozbiljan pogon za glavne bitke i uzimanje dva trofeja, a i vidim da je Martin dodao gas bas se borio veceras. Vidimo se u junu na Kalemegdanu!
M

Mille

pre oko 1 godinu

Meni je Holand toliko drag čovek nekako, za njega bi trebalo uvek da ima mesta u Zvezdi bez obzira na igru. Od mene ima podršku uvek!
В

Виви_Зв

pre oko 1 godinu

Играо добро или не.. Или не играо уопште... Човек је увек најгласнији у радовању, најврселији у радовању и најборбенији у бодрењу ! За разлику од мученика Радуљице, за кога и играчи верујем да не знају зашто је ту... Браво Џоне за осмех, за твоју љубав према Звезди ! Има ко ће и да игра кошарку 💪
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Vi ste za goli otok! Kakve devojke, kakve zajebancije! Došli ste ovde da se sa našim živcima igrate. Da ponovo ne uđemo u Top 8, što? Što su vam splavaruše pomutile mozak? Evo ko nam igra ove sezone. Sve sama slomljena srca i tužne priče. Kampacu kapa do zemlje! Čovek je legenda. Ostali, žao mi je što ste moji a ne grobarski.
g

gostivarski

pre oko 1 godinu

sram te bilo, nismo usli u top 8 zbog 1-6 na pocetku, zbog gazenja linije mirotica, zbog mesec dana zabrane za kampaca i 2 meseca povrede martina. Vildoza izvukao ekipu posle 1-6, kapa dole, vraca se polako.
S

SAŠA FRANKFURT

pre oko 1 godinu

hvala Bogu pa se ništa ne pitaš!! Nije ti "upalo u oči", 1:6 Jovanovića, ukradena pobeda protiv Barselone...?!!
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

Naravno da troluje Vildozu. Nije ga bilo 100 god a danas 12p, 5sk i 4as. Sasvim solidno u odnosu na ona mahnita izdanja.
A

A124

pre oko 1 godinu

Pozadi Raduljica sa kapce ko da je vatrogasac😂😂😂😂😂😂😂😂
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Pa naravno. Doveo ga kum da mu bude blizu da mogu da skoknu na kaficu, vikendom neki ručak itd.
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Njegovo gledanje na život je nešto specijalno, čovek je uvek nasmejan, uvek dobro raspoložen. I kada nije igrao uvek je na klupi bio najglasniji kada se slave koševi. Bravo Džone!
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Nisam 100 posto siguran, ali mislim da se sprda sa Vildosom. Neću sada da ulazim u to da li je on kvalitet za Zvezdu, ali taj njegov iskreni dečiji osmeh, to je lek za dušu. Koliko on zrači pozitivnom energijom, to je neverovatno.
d

da li je realno

pre oko 1 godinu

Da je i ovog ostavila devojka
N

Nishlija

pre oko 1 godinu

Ko li je onda ostavio Lazica i Lazarevica pa godinama ne mogu kos da pogode...
k

koji car

pre oko 1 godinu

podsmeva se vildozi..ha ha
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Holand je pitbul iz Portorika.
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Sad nam trebas za zavrsinicu sezone!