Zagorac u zagrljaju Grobara (© Star sport)
Zagorac u zagrljaju Grobara (© Star sport)

Navijači ispratili Obradovićev Partizan u Niš: Gde god ti da igraš...

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.02.22. | 15:42

Obećali su veliku podršku na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća

Iznenađenje na završnom treningu Partizana uoči puta za Niš. Crno-bele je u dvorani Pionir, na treningu koji je prethodio pakovanju stvari i odlasku na finalni turnir Kupa Radivoja Koraća sačekalo nekoliko desetina Grobara u nameri da ekipi Željka Obradovića jasno stave do znanja kako će od petka do nedelje imati veliku podršku i u hali Čair.

Uz pesmu „Gde god ti da igraš...“, pristalice kluba iz Humske su udahnule dodatnu energiju igračima i članovima stručnog štaba, kako bi nastavili nisku uspeha u Nišu, gde su slavili u prethodna tri izdanja kupa (ono iz 2021. igralo se u Novom Sadu, tad je najbolja bila Crvena zvezda).

Izabrane vesti

Prvi meč na turniru Parni valjak igra u petak od 21 čas protiv Borca iz Zemuna. Veliki je favorit, međutim...

Kup je specifično takmičenje, iziskuje da se svaki protivnik maksimalno poštuje. Tako ćemo pristupiti utakmici protiv Borca. Analizirali smo njihovu igru, naravno da želimo da se plasiramo u polufinale. To je jedini cilj koji imamo. Uradili smo dobar skauting kao što uvek rade moji pomoćnici, pripremili igrače za tu utakmicu i nadamo se da ćemo mi biti ti koji će u subotu igrati polufinale“, predočio je Željko Obradović, šef stručnog štaba Partizana.

Parni valjak je u seriji od tri pobede. U ABA ligi je bio bolji od Borca i FMP-a, dok je u Evrokupu savladao Andoru. U petak otvara treći front.

Uvek je lepo kada neka ekipa koja nije u najvišem rangu izbori plasman na Kup Radivoja Koraća. Drago mi je što je to Borac iz Zemuna, potpuno zasluženo je došao do završnog turnira. Imaju respektabilnu ekipu, sa dobrim trenerom Sinišom Matićem, igračima koji su ranije igrali na visokom nivou i dosta mladih košarkaša. Bez ikakvog potcenjivanja pristupamo tom meču. Nadamo se da ćemo ga sa ozbiljnim pristupom i energijom od samog starta rešiti u našu korist", zaključio je Rade Zagorac, kapiten crno-belih.




tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićRade ZagoracGrobariKup Radivoja KoraćaKup Radivoja Koraća 2022.

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara