Navijači zapalili atmosferu na Zvezdinom treningu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.04.19. | 21:35

Sjajan motiv za crveno-bele da uzmu titulu

Karata više nema u prodaji, tribine dvorane Aleksandar Nikolić biće ispunjene kao u košnici i verovatno ni igla neće moći da padne, što igračima samo može da bude motiv više da završe ovu finalnu seriju Jadranske lige pobedom i titulom!

Pionir rasprodat! Poziv i za navijače bez karata da dođu do hale

Izabrane vesti

Da bi se to zaista i dogodilo, navijači su prepoznali trenutak da svojim idolima pruže bezrezervnu podršku i na večernjem treningu pred utakmicu ispunili deo tribina i uz pesmu ispratili rad i pripremu pred najvažnije istrčavanje na parket ove generacije. 

Na kraju treninga ceo tim prišao je Parteru B, a reč je imao kapiten Branko Lazić.
"Ljudi, prvo da vam se zahvalim što ste došli u ovolikom broju da nas podržite pred utakmicu, hvala vam mnogo u moje ime, saigrača i celog kluba, stručnog štaba... Mi ćemo na terenu dati sve od sebe da zajedno slavimo, a vi napunite halu i...", nije stigao da završi Lazić svoje izlaganje, jer su navijači već pali u trans, a sve je završeno uz gromoglasno:
"Ko je najbolji? Zvezda"

Nema veće motivacije od ove za košarkaše Zvezde, kada znaju koliku podršku imaju... Podsetimo, utakmica protiv Budućnosti na programu je u ponedeljak od 19 časova, a ispred biletarnice Pionira biće postavljen video bim kako bi i navijači bez ulaznica mogli u krugu dvorane da isprate sve detalje...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara