Komentari na vest

NBA ispravila grešku, Jokić juri ka istoriji, na putu samo još dve prepreke - Vašington i Indijana

N

No.1

pre preko 2 godine

Makar trećina Raselovih su fejk. Poslednje dve sezone u Tanderima cela ekipa radila za njegove TD. Koliko ih on juri toliko Jokića ne zanimaju!
B

Boogy

pre preko 2 godine

A koliko utakmica mu je falilo po jedan dva skoka ili asistencije. To me najvise nervira. Fali mu jedna asis da TD i trener ga ostavi celu 4. četvrtinu na klupi.
S

Sherlock

pre preko 2 godine

Dzaba ti svi tripl-dablovi i statistika ako se ne uzme prsten, okladio bih se da bi Russel Westbrook zamijenio sve tripl-dablove za jedan prsten...
P

Paznja

pre preko 2 godine

Sve okej, samo postoji greska u tekstu, nije mu dodelila nba asistenciju nego skok. U tekstu pise prvo statistika 18 10 15 pa u nastavnku da parafraziram uspesno dodavanje. Inace sto se tice Jokica ne treba nista da forsira, kad mu se vrate saigraci ocekujem da mu poeni spadnu i da uzima znacajno manje suteva od sadasnjih 18, tipa 14 ali da bude efikasniji da ubacuje oko 9-9.5. Takodje ocekujem da ima mnogo vise utakmica sa 12+ asistencija. Sto bi znacilo da vrlo lako sledece sezone ako se poklope kockice zabelezi prosek tripl dabl, sto bi za centra bilo neverovatno, jedino je Wilt uspeo to.
V

Voždovac

pre preko 2 godine

76 skupio majstor za 4 pune i trećinu 5. sezone. Šta li bi tek radio da je na steroidima kao pola lige.