Džoni O'Brajant (MN press)
Džoni O'Brajant (MN press)

NBA šampion otpustio bivšeg centra Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.10.21. | 11:33

Milvoki odlučio da u sezonu ne uđe sa Džonijem O'Brajantom

Džoni O'Brajant nije više član Milvokija. Uprava NBA šampiona saopštila je da je otpustila bivšeg centra Crvene zvezde koji je u predsezoni odigrao 21 minut na sve utakmice i za to vreme upisao osam poena i tri skoka ukupno.

O'Brajant je u grad poznatog Miler piva i još čuvenijih moticikala Harli Dejvidsona stigao 29. septembra sa željom da se nametne stručnom štabu Majka Budenholzera pod uslovima negarantovanog ugovora.

Izabrane vesti

Međutim, Baksi su odlučili da još nije vreme, bar ne u njihovom dresu da se iskusni centar vrati u NBA, odnosno da bude deo takmičarskog tima.

Zanimljivo da je O'Brajant po odlasku sa fakulteta Luizijana Stejt 2014. godine baš kao Bak odigrao prve NBA mečeve, jer ga je Milvoki tog leta draftovao kao 36. pika.

Posle dve sezone u timu iz Viskonsina jednu je proveo na relaciji Sevrena Arizona, koja je član azvojne lige i Denver Nagetsa. Treću NBA priliku imao je u Šarlotu.

Posledje tri godine proveo je u Evropi kao član Makabija, Lokomotive Kubanj, Crvene zvezde za koju je igrao u prvom delu prošle sezone do završetka Kupa Radivoja Koraća i Turk Telekoma.


tagovi

Džoni O'BrajantMilvoki BaksMajk Budenholzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara