Ilustracija, © Reuters
Ilustracija, © Reuters

NBA se vraća: 22 tima nastavljaju sezonu u zanimljivom formatu

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.06.20. | 18:21

Adrijan Vojnarovski piše kako će to izgledati

Poznati novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski donosi informacije u kom obliku bi mogla da izgleda NBA liga koja se procenjuje da će se nastaviti 31. jula. Glavna informacija je da će igrati 22 ekipe u Orlandu. Svi timovi odigraće osam utakmica regularne sezone u Orlandu, kako bi se odredilo ko će sa koje pozicije ići u plej-of.

Timovima koji su trenutno na plej-of pozicijama pridružiće se Nju Orleans, Portland, Finiks, Sakramento, San Antonio i Vašington.

Izabrane vesti

Iz obe konferencije će igrati timovi koji su trenutno na mestima koje vode u plej-of, dok će preostalih šest timova igrati plej-in. Dakle - svako ko ima šanse za plasman u doigravanje igraće utakmice u Orlandu.

Ako devetoplasirani tim na kraju odigranih osam utakmica ima četiri pobede manje od osmoplasiranog tima, neće se igrati plej-in, već osmoplasirani tim ide u plej-of. Ako devetoplasirani tim ima tri ili manje pobeda zaostatka za osmim timom, igraće plej-in za plasman u plej-of.

Liga će dodatno objasniti kako i u kom formatu će se sezona nastaviti.

Poznato je da će 22 tima igrati u Orlandu: 13 iz Zapadne konferencije i devet iz Istočne. Igraće se od 31. jula do 12. oktobra.



tagovi

NBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara