Kajri Irving u duelu sa Dončićem (©AFP)
Kajri Irving u duelu sa Dončićem (©AFP)

NBA zemljotres: Kajri Irving se seli u Dalas kod Dončića

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.02.23. | 21:09

Javljaju NBA insajderi

Šams Čarnija i Adrijan Vojranovski krenuli su u još jednu trku informacijama. Sada je meta Kajri Irving. Obojica javljaju da je veliki trejd završen. Saga Kajrija Irvinga u Bruklinu je završena, on se seli u Dalas kod Luke Dončića!

Bruklin dobija, Spensera Dinvidija, Dorijana Finija Smita, nezaštićenog pika prve runde 2027. i dva pika druge runde NBA drafta, 2027. i 2029. godine.

Izabrane vesti

Bruklinov projekat je tako doživeo fijasko. Sve je počelo sa Kevinom Durentom, Irvingom i Džejmsom Hardenom. Trio je odigrao svega 16 utakmica zajedno pre nego što se Harden preselio u Filadelfiju u zamenu za Bena Simonsa. Međutim, nekadašnji prvi pik nije ni senka nekadašnjeg igrača.

01.00: (1,35) Minesota (14,0) Denver (3,70)

Da stvar bude gora, Irving od samog starta nije bio lak za saradnju. Od odbijanja da se vakciniše zbog čega je prošle sezone igrao samo gostujuće utakmice pa do problema koje je izazvao zbog promocije problematičnog filma. Na kraju sve se završava razlaskom.

Ostaje da se vidi kako će funkcionisati sa Lukom Dončićem u tandemu.

Kada se podvuče crta, Irving je odigrao manje od 150 utakmica za Bruklin tokom četiri sezone. Prosečno je bečežio nešto preko 27 poena i nema dileme da bi mogao da bude senzacionalno pojačanje u ekipi Džejsona Kida gde je alfa i omega Slovenac.


tagovi

Kajri IrvingLuka Dončić

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara