Nebojša Čović o Filipovom statusu: Hteli biste da ode? E, neće moći

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.11.19. | 14:46

Predsednik Crvene zvezde o tome šta će biti s iskusnim plejmejkerom

Imenovanje Dragana Šakote za novog trenera Crvene zvezde otvorilo je ceo spektar pitanja na koja košarkaška javnost čeka odgovor.

Dragan Šakota novi trener Crvene zvezde

Izabrane vesti

Jedna od nepoznanica jeste kakav će status imati Filip Čović, koji je kod dela navijača označen kao najodgovorniji za aktuelni status Crvene zvezde i loše rezultate. Prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović bio je vrlo direktan po pitanju Filipove budućnosti u klubu.
"Filip? Zaboravili smo polufinale i finale prošle godine. Pogrešio je protiv Partizana, pa šta? Neko drugi je pogrešio u Tel Avivu ili Istanbulu. On mi jeste sin, ali nije privilegovan, niti je ikad bio. Svi igrači u Zvezdi su moja deca i njihove porodice su i moje porodice. Znam ja da se svašta piše da bi se ogadilo svima i da bi Filip napustio Zvezdu. E, pa, neće moći. Vi nastavite da selektirate nove plejmejkere. Napravite svoje klubove pa dovodite koga hoćete u svoju kuću", jasno će Čović.

Nastavio je Čović dalje, bez dodatnih pitanja...
"Pobeđivaćemo i gubićemo utakmice, to je normalno. Slušam i to kako pojedini pričaju da sedim pored klupe, pa me često mešaju s Filipom i kažu da sam ja plejmejjker. Jesam igrao košarku nekada, ali sam učio i školu. Šta sad, da li treba da budem ušminkan, da sedim u loži, žvaćem žvaku i sedim sa nekim uticajnim privrednicima. Sedeću ipak kraj terena".

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara