""
""

Nedović se vratio u Beograd

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.08.17. | 08:51

Selektor Đorđević najavio da će sačekati još 10-ak dana kada će definitivno biti jasno da li može da računa na igrača Unikahe

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović posle prijateljskog meča u Kraljevu nije sa vratio na kopaonik sa ostatkom Orlova, već se vratio u Beograd gde će obaviti dodatne preglede povređenog ramena posle kojih će njegova situacija biti jasnija, preneo je Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Prema prvobitnim lekarskim nalazima, radilo se o distorziji drugog stepena i tada je procena bila da će se sjajni bek vratiti u trening za sedam do 10 dana. Nažalost, povreda se ispostavila dosta težom.
“Čekaćemo još nekih desetak dana, da vidimo šta će sa Nedovićem da se desi, pa da napravimo sledeću analizu, magnetne rezonance i sve te preglede, da bismo ustanovili nivo povrede. Nije jednostavno“, rekao je Đorđević.

S obzirom da je Marko Simonović, takođe zbog povrede, odavno van stroja, to znači da Đorđević sada na pripremama ima 15 igrača i svi oni trebalo bi da ostanu na okupu do kraja priprema. 

Evropsko prvenstvo počinje 31. avgusta, a Srbija će se takmičiti u D grupi u Istanbulu sa Velikom Britanijom, Rusijom, Letonijom, Turskom i Belgijom.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaNemanja NedovićEurobasket 2017Aleksandar Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara