Komentari na vest

Nema Džordža, nema problema – tu je maestralni Kavaj Lenard (VIDEO)

B

Bejn19

pre oko 1 godinu

Sta radi ovaj trener Feniksa, Monti Vilijams? Nije hteo da napravi zid za Janisa pre dve godine i ladno izgubio finale, a sada nece ili ne zna da igra BOXand1 odbranu na Kavaj Lenardu.. pa zaustavi najjaceg igraca u protivnickoj ekipi nek probaju ostali da te dobiju..moras neku odbranu da odigras...
S

Saturn

pre oko 1 godinu

Ako se Dzord potpuno oporavi Klipersi osvajaju , Kavaj je u plej ofu rodjen bukvalno , Westbrook je shvatio da ako hoce da osvoji mora da igra odbranu kao sto je juce , A Kavaj i Dzord su u oba pravca azdaje ... Ja sam napisao i pre plej ofa da su glavni kandidati da osvoje
A

Ajverson

pre oko 1 godinu

Buker = Kobi Brajant u pokusaju
d

demichelle

pre oko 1 godinu

Sramota je šta je Williams uradio sa petorkom koja nije izgubila utakmicu od kada je KD tu. Okogie je najbolji defanzivac u ekipi,ti ga ostaviš na klupi. Kraig jeste dao doprinos u napadu ali odbrana.. Dalje,gde su u rotaciji T Ross i TJ? Kad uđeš u utakmicu sa minus 15 teško je se vraćati. Sansi su se vratili do poluvremena,a meč je izgubljen kada su Klipersi serijom 12-0 obrisali minus na kraju treće četvrtine.. I naravno,na minus 1 četiri puta ne možeš da uhvatiš skok,LAC su imali posed od 1,2 do 0,17 do kraja. Na sve to,jako problematično suđenje na štetu PHX,kad pogledaš lične greške ispada da su jedni igrali balet,a drugi ragbi. Westbrukova blokada na Bookeru na kraju,čist faul.. Možda ovaj poraz i nije loš za Sunca. Šamar na vreme,da se pregrupišu i shvate da im niko neće pokloniti ništa. Što bi rekli Ameri,biće dogfight serija,pa ko izađe živ,izašao je..
N

N1204

pre oko 1 godinu

Ne stoji vam ova konstatacija da Klipersi bez Dzordza imaju samo Lenarda kao superstara,jer i ako ga uopste ne gotivim kao igraca Vestbruk jeste superstar.
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Sećam se podsmeha kad sam izjavio da su jedini favoriti za prsten G.Stejt, Denver, i Klipersi.
v

veruj mi

pre oko 1 godinu

da se i sad smejem... 4-1 ili 4-2 za Finiks
m

moa carta

pre oko 1 godinu

@veruj mi, ostaje ti samo da se smeješ jer Klipersi ovu seriju rešavaju rutinski. Nemoj se iznenaditi ako bude i metla.
X

X

pre oko 1 godinu

Nema odvartnijeg i nabedjenijeg igraca od ovog Bukera...
G

Gost111

pre oko 1 godinu

Šta fali Bukeru? Za onog Dončića je gromada i u igračkom i ljudskom pogledu
V

Vestbruk

pre oko 1 godinu

Nestvarna partija Vestbruka i pored losih procenata. Dugo nisam video takvu defanzivnu kliniku jednog igraca koji igra na pozicijama 1 ili 2. U prvoj cetvrtini je potpuno zakljucao Durenta, u cetvrtoj Bukera, a u poslednjih pet minuta imao bar 5-6 kljucnih poteza (skokova, blokada, slobodnih bacanja).
d

demichelle

pre oko 1 godinu

A stigao je posle utakmice i da postrojava čoveka sa detetom,u klupskim prostorijama.. Neko je istinska veličina,kao Kawhi. A neko je nabeđeni igrač i čovek,kao Russ..