Matijas Lesor slavi sa navijačima Panatinaikosa (Printscreen)
Matijas Lesor slavi sa navijačima Panatinaikosa (Printscreen)

Nema megafon kao u Beogradu, ali ga navijači jednostavno obožavaju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.12.23. | 02:10

Matijas Lesor opet ostvario posebnu vezu sa navijačima

Čitave prošle sezone Matijas Lesor bio je ljubimac navijača Partizan Mozzart Beta. Još od prvih taktova u Evroligi, dizao je Francuz arenu na noge neverovatnom energijom, snažnim zakucavanjima, požrtvovanom igrom na obe strane terena. Za tili čas, postao je obovažavana ličnost međ' crno-belima.

Rastali su se Partizan i Lesor letos, snažni centar prešao je u redove Panatinaikosa, kada se vratio u Beograd i došao sa grčkim timom na gostovanje u Arenu, sačekao ga dar u vidu megafona - simbolično, jer upravo s tog razglasa često pevao i slavio sa Grobarima.

Izabrane vesti

Obožavali su u prestonici Srbije, a ni na šta manju ljubav nije naišao otkako je obukao zeleni dres. Večeras je njegov PAO trojkom Grigonisa u poslednjoj sekundi srušio Monako na Azurnoj obali (90:91), a glavni akter trećeg poluvremena bio je upravo Matijas. Malo je reći da je energični centar ostvario posebnu vezu i sa navijačima grčkog velikana.

Uvertiru je Lesor napravio u fleš zoni dok je junak Panatinaikoseove pobede Grigonis davao izjave, a slavlje je nastavljeno, deluje, u holu hotela. Vrlo brzo Matijas je naučio navijačke pesme na grčkom i znao je kako da proslavi osmu pobedu PAO-a nakon 15 evroligaških utakmica.



tagovi

Matijas LesorKK PanatinaikosEXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara