Nemanja Nenadić (©Star Sport)
Nemanja Nenadić (©Star Sport)

Nemanja Nenadić blizu selidbe u ACB ligu

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.06.22. | 17:00

Naplatiće dobre igre u Zjelonoj Gori

Prvi izlaz van granica Srbije doneo je igrački proboj kakav se čekao, zbog toga je Nemanja Nenadić spreman da naplati dobra izdanja u dresu Zjelone Gore.

Kako se može čuti, nekadašnji biser Crvene zvezde blizu je odlaska u ACB ligu, konkretno Breogan za koji bi takođe trebalo da potpiše još i Stefan Momirov. Nenadić je imao sjajnu prošlu godinu u redovima poljskog kluba pošto je u 12 utakmica u VTB ligi beležio 16,6 poena na 39 odsto za tri, te 4,3 asistencije i 3,8 skokova, dok je u domaćem prvenstvu imao učinak od gotovo 15 poena uz po pet uhvaćenih i podeljenih lopti.

Izabrane vesti

Sreda, 21.00: (1,50) Barselona (14,5) Real Madrid (2,85)

Srpski dvojac krenuće stopama Marka Lukovića i Nikole Jankovića koji su u protekloj sezoni branili boje kluba iz Luga. Luković je početkom meseca produžio ugovor sa Breoganom, a ne treba zaboraviti da je ovaj klub dao zvaničnog MVP najjače domaće lige u Evropi - Džanana Musu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine je pod komandom Veljka Mršića postao jedan od najuticajnijih igrača u ACB ligi, zbog čega je za njega interesovanje pokazao i madridski Real.


tagovi

BreoganKošarkaški transferiNemanja NenadićACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara