Foto: Lejča photography
Foto: Lejča photography

Nemanja Todorović: Želimo da zaokružimo priču oko opstanka u ABA ligi

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.04.23. | 10:59

Prvi korak Čačani su već napravili, pošto su u utorak savladali Helios pred svojim navijačima (96:78)

Borac Mozzart nastavlja svoj najvažniji posao u ovosezonskom izdanju ABA lige, a to je borba za opstanak u elitnom takmičenju na našim prostorima. Prvi korak Čačani su napravili, kada su u utorak savladali Helios pred svojim navijačima (96:78). Već u petak veče, od 20.00 časova, Čačani će morati da istrče na parket hale u Domžalama, gde će ih dočekati kolege iz Heliosa. Biće to lepa prilika da sastav Dejana Džolija Mijatovića još jednom pokaže kakav kvalitet poseduje, pa da stavi tačku na ovogodišnji baraž regionalne lige.

Kormilar Čačana, Dejan Mijatović, smatra da posao nije završen, jer već u petak sledi duel broj dva.

Izabrane vesti

,,U sredu ujutru otputovali smo u Domžale, jer želimo da se fokusiramo na drugi meč. U Sloveniji ćemo imati dva treninga. Imamo nameru da se što bolje pripremimo i da otklonimo sve stvari koje nisu bile dobre. Moramo da još više podignemo nivo svoje igre, pa da ponovo budemo na visini zadatka, baš kao u Čačku. Prvi korak smo napravili, ali moramo još jedan”, rekao je strateg Čačana.

Naravno, u gostima neće biti lako.

,Helios je sasvim drugačija ekipa na svom terenu. Tamo će nas sačekati domaća publika, tako da moramo da budemo mentalno spremni. Potrebno je da budemo još čvršći, jer samo tako možemo do nove pobede”, završio je Dejan Mijatović.

Kapiten Borac Mozzarta, Nemanja Todorović, naglašava da ekipa ima recept za igru na gostovanju.

„Verujem da će u Domžalama biti puna hala. Helios uz podršku svojih navijača igra neuporedivo bolje, što smo imali priliku da vidimo u završnici Druge ABA lige. Zbog toga ćemo biti prinuđeni da preslikamo igru iz Čačka na naredni susret. Siguran sam da je to model po kom bi trebalo da igramo i sledeću utakmicu. To znači da od prvog do poslednjeg minuta moramo da igramo jako u odbrani, a pametno i staloženo u napadu. Ukoliko to uspemo da uradimo, verujem da možemo da završimo posao na gostovanju. Želimo da zaokružimo priču oko opstanka u ABA ligi već u petak veče“, rekao je krilni centar Borac Mozzarta.

PIŠU: Đurđe Mečanin/Nikola Minović


tagovi

ABA ligaKK Borac ČačakNemanja TodorovićDejan MijatovićHeliosbaraž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara