Nešović pojačao Novi Pazar

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.10.18. | 16:13

To će mu biti 20. klub u karijeri

Košarkaški klub Novi Pazar doveo je novo ozbiljno pojačanje u pokušaju da se domogne Superlige Srbije. Iskusni, 33-godišnji plejmejker Aleksej Nešović potpisao je ugovor do kraja sezone.

To će mu biti 20. klub u karijeri. Nekadašnji plejmejker Crvene zvezde (2002-05) počeo je ovu sezonu u zrenjaninskom Proleteru, ali je prihvatio poziv iz Novog Pazara da se pridruži tamošnjem članu Košarkaške lige Srbije, na čijoj klupi sedi Oliver Popović.

Izabrane vesti

Pre dolaska među Pazarce, čiji je član i nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Krstić, Nešović je igrao za sedam srpskih timova - Zvezdu, Ergonom (na pozajmici), Hemofarm, Borac Čačak, Radnički Kragujevac, OKK Beograd i Proleter.

Nekadašnji član reprezentacije BiH i učesnik Eurobasketa 2011 u regionu je igrao za Zagreb, Olimpiju, Budućnost, MZT, Kožuv i Liriju, a nosio je i dresove Ludvigsburga, Fuenlabrade, Olimpijas Patrasa, Prokoma, Alijage i AEK Larnake.

Novi Pazar je trenutno četvrti u Košarkaškoj ligi Srbije sa dve pobede i porazom, a u narednom kolu elitnog takmičenja dočekuje ekipu pančevačkog Tamiša.

Foto: MN Press


tagovi

KK Novi PazarAleksej Nešović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara