Komentari na vest

Ni "č" od novog čuda, Francuska deklasirala Poljsku sa +41! Koleov sistem doneo sedmu medalju

G

Gost.....

pre preko 1 godinu

Ovi poljaci nisu ni za prvih 15 po kvalitetu u Evropi i na žalost da takav tim prodje i ubije bilo kakvu lepotu zavrsnice
s

sto ubije

pre preko 1 godinu

brate? Lepota bi bila da nase i slovenske precenjene zvezdice budu u zavrsnici?
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Napisao sam posle pobede protiv Slovenije da ce ih Francuska glatko dobiti i da Poljska nema sta da trazi tu.Isto ovako bi i Slovenija bila demolirana protiv Francuske da je prosla.
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Pa znamo čuli smo da si i kuću založio na opkladu , ajde beži tamo .
C

CroOsijek

pre preko 1 godinu

Da ne podcijenjujem, svaka cast Franzucima, ali kakav to crni sistem oni imaju? Nezapamcenu kolicinu srece su imali u osmini i cetvrtfinalu, protivnici sami sebe pobjedili na kraju. Opet ponavljam, svaka cast Franzucima na novoj medalji, ali reci da su ovo prvenstvo dogurali do finala sistemskim radom, a ne iznimno sretnim spletom okolnosti je smijesno.
Z

Ziva istina

pre preko 1 godinu

Ne znaju ni sami kako odma nisu ispali...bas lose igraju a odlican su tim na papiru...slobodna bacanja ih bukvalno progurase, i to dva sa promase dva puta ,na isti nacinn..nerealno
T

Trn

pre preko 1 godinu

Neke stvari se moraju priznati...u poslednjih 15 do 20 godina najbolje dve reprezentacije u kosarci Evrope su Spanija i Francuska. Rezultati tako govore...ostalo je sve druga, treca liga...iskoci neko...
G

Gostivaljević

pre preko 1 godinu

Nema leba s Pontikom
S

Smislov

pre preko 1 godinu

Francuzi kada bi u fudbalu, košarci i rukometu, poslali ofingere, igrali bi finale. Potpuno nova ekipa, sa samo 3 poznata imena i opet vrh. To kako su oteli pobjedu Turskoj, to se desi jednom u životu.Isto je i sa Španijom. Sportske sile.
U

U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Ne znam koliko pratis kosarku pa su ti samo 3 imena poznata. Svako ko povrsno prati je cuo za gobera, ertela, jabuselea, furnijea, fala, okoboa i albisija, luvavu je igrao u megi npr.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Slažem se da imaju puno dobrih košarkaša, ali igraju krš. Utakmice koje su oni dobili u završnici protiv Turske i Italije se dobijaju jednom u sto godina. Pogotovo ona protiv Turske. Sada je realno da uzmu zlato. A da su sila, sila su.
M

Montpellier

pre preko 1 godinu

Poljska ima šansi za bronzu isto koliko i Srbija
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Nakon onakvih pobeda protiv Turske i Italije, zlato jednostavno moraju da osvoje
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Najveci i najbolji selektor na svetu Vensan Kole!!! Otkad znam za sebe znam za ovog coveka,i toliko entuzijazma i energije i dalje da ima,neverovatno!!! Kapa dolje majstore,uzmi zlato!!!

KoToGovoriIstinu

pre preko 1 godinu

Ко све игра полуфинале! Плачи,вољена Србијо!
M

Mislite o tome...

pre preko 1 godinu

A mogli su ga lepo smeniti 2017 kada je ispao u 1/8 finala EuroBasketa jer je Nemce tada prok*njalo sve što su bacili.
@

@@

pre preko 1 godinu

Mislite i o tome da njihov selektor verovatno nema 100 godina
M

Macchiato

pre preko 1 godinu

Dalo se i pretpostaviti da ce ishod biti ovakav. Ne samo da su Francuzi kvalitetniji, nego su Poljaci slavili citavu noc kao da su osvojili EP i dosli nepripremljeni na ovo 1/2 finale. Ocajna igra u napadu sa puno promasaja i izgubljenih lopti. Francuzi kako je vreme odmicalo sve razigraniji i na kraju preko 40 razlike. Debeli Jabusele mozda igrac utakmice, a protiv Italije zamalo da bude tragicar sa one dve promasene trojke. Turci i Italijani im poklonili pobede svojim promasajima sa penanal i eto ih u finalu.
B

Blast

pre preko 1 godinu

Bruka je da ovakva reprezentacija igra u polufinalu EP... Samo na ovom prvenstvu pukli 30 razlike od nas i Finske, sad 40 od Francuske... Bruka od koga je Slovenija ispala...
М

Миркан

pre preko 1 godinu

Што би се рекло, свака је оцена за ђака. Никаква брука за Пољаке није. Штавише треба да буду поносни што су догурали до полуфинала први пут у последњих 50 година или тако нешто. Јесте сад ће злобници рећи лак жреб у осмини финала, пуно среће у четвртини итд., али то не мења на чињеници да су дотле догурали. Ако ћемо реално, моментално сад бих и ти и ја и свако на овом порталу потписали да нам неко нуди сценарио у коме стижемо до полуфинала светског у фудбалу где губимо од неког Бразила, Аргентине или Француске 4:0. Није то никакво брукање.
A

Alkos

pre preko 1 godinu

Sugavi francuzi uvijek se izvuku
D

Dobar Loš Zao

pre preko 1 godinu

Klasa je klasa. Do izražaja dođe kad-tad. Prebrodili su krize protiv turske i italije, sad pokazali kako se melje
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Koja prevara od tima
G

Gost555

pre preko 1 godinu

najgori polufinalista u istoriji svih sportova, mozda jedino katar kad je igrao finale sp u rukometu
C

Crni Grom

pre preko 1 godinu

J. Koreja u fudbalu 2002. meni pada na pamet