Komentari na vest

Niko nam nije veći dužnik od Litvanije! "Skinuli" nam četiri medalje, dobijali Željka, Dudu, Saleta i Vujoševića

T

Top Gun

pre 8 meseci

Lagano ispadamo.
7

7777

pre 8 meseci

Кроз текст се више пута заборавља победа из 2009. те 2011. четврти везани пораз, те 2013. прва победа под именом Србија
D

Dokom

pre 8 meseci

Neki dan Italija veliki duznik.
a

all grobar

pre 8 meseci

Ako bi se pogledao roster i jednog i drugog tima, po meni su nijanse u pitanju. Oni imaju prednost na poziciji pet i cetiri, mi na bekovskim pozicijama. Ako se pogledaju prikazane igre na turniru Litvanci su u prednosti, a po meni sanse su 55-45 za njih. Ovu utakmicu dobija odbrana, nadam se nasa. Moramo zaustaviti sut za 3 poena, ne upustati se u jurnjavu sa njima, vec dug i strpljiv napad. Bas zato sto imaju Valincijunasa ceo tim mora pomoci Milutinovu na skoku i ne dozvoliti da svoje promasaje materijalizuju ofanzivnim skokom. Tu su zadnjih 30god (iz drugog napada) ubitacni. Borba do samog kraja kao devojke juce, al sa srecnim ishodom.
S

Saturn

pre 8 meseci

Druze gde ces jaceg igraca defanzivno od Milutinova , Mikutinov da igra Nba imao bi 15-18 poena i 10-12 skokva svaku utakmicu
a

all grobar

pre 8 meseci

Milutinov je odlican defanzivac i nas ubedljivo najstandardniji igrac na turniru. Medjutim, on ce imati rvacku borbu sa Valancijunasom u zagradjivanju kosa, a tu se kupe lopte iz drugog plana. Na to sam mislio kad sam reko da ostali pomognu. O NBA ligi ne treba trositi reci, mogo je da ide, nije otiso, pa zasto razglabati.
g

glavni gost

pre 8 meseci

Da mi imamo jokica micica i kalinu, a oni sabonisa grigonisa i lekavicijusa kakvo bi to bilo tek kidanje
I

It's the final countdown

pre 8 meseci

Velik ulog utorak - direktan plasman na Olimpijske i u polufinale . Ko pobedi izbeci ce pakao kvalifikacija za Olimpijske gde cekaju , potencijalno Spanija ,Grcka i ostali (mozda Letonija ako izgubi,mozda Slovenija,Nemacka) .
a

ako su ruze, procvetace...

pre 8 meseci

plasmanom u polufinale nisu garantovane OI. Na OI direktno idu dve evropske reprezentacije. - U polufinalu ce biti najmanje 2 evropska tima, iz meceva Srbija-litvanija i Nemacka-Letonija. - Druga dva para su usa- italija i slovenija-canada. Ako uzmemo, a nije sigurno, da ce ameri proci u 1/2, moze lako da se desi da udju i slovenci...tu cak ni bronza ne garantuje OI, jer u 1/2 bi ameri projektovano isli na Nemce, koji su najvise pokazali na turniru i mogli bi da ih pobede. - Dakle, ko izgubi u 1/4 od evropljana ide u kvalifikacije, ko prodje da se moli bogu da kanadjani dobiju slovence.
p

prava priča

pre 8 meseci

Na OI u Parizu, nadam se: Jokić, Milutinov, Smailagić, Jović, Lučić, Pokuševski, Davidovac, Bogdanović, Marinković, Micić, Avramović, Jaramaz. Ekipu ne čini 12 najboljih, već 12 koji najbolje funkcionišu zajedno. Ne želi svako da bude 10., 11. ili 12. igrač. Nije bitna pozicija, već uloga u timu.
R

Rokac

pre 8 meseci

Bez Jokića, njega ne treba više zvati. Primjer je Turska dva igrača se nisu odazvali selektoru i odmah ćao. Za državu se igra sa srcom i željom a ne da se pojaviš da si samo tu i da si na olimpijadi.

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Stefana Jovica ne bi zvao?! I kakav crni Jaramaz, covece. Cak i za Vasu je pitanje da li ce ikada dobro igrati za nas, pitanje je da li su i Pokusevski i Jokic zasluzili pozive, ali, to se odavno vise ne gleda. Micic, Jovic, Avramovic (Jaramaz) Bogdanovic, Marinkovic (Guduric) Lucic (Davidovac), Kalinic (Dobric) Jovic, Smailagic/Pokusevski Jokic, Milutinov, petrusev/Mitrovic
R

Rokac - ?

pre 8 meseci

Rokac - Zar nije Turska to uradila sa Amerima naturalizovanim a ne svojim igracima?
S

Srecko10

pre 8 meseci

Litvanci igraju tvrdo, klasicna tuca, a sluzi ih I sut za 3 poena. Kako I da se zavrsi mec, bitno je da nasi daju svoj maksimum pa kako bude.
N

No.1

pre 8 meseci

EVROBASKET 2003 Četvrtfinale: Srbija – Litvanija 82:98 /Ostojić 17 – Šiškauskas ///// ej DJURO!!! Gde smo bili tada a kakve sada imamo igrače, što pozvane što odsutne!
a

all grobar

pre 8 meseci

Te godine u Svedskoj je mnogo vise igraca odjavilo reprezentaciju nego ove 2023. Stojakovic je otisao povredjen i 99% sam siguran da mu je utakmica protiv Litvanije bila jedina na turniru.

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

'03 smo cak napravili i uspeh time sto smo bili sesti jer smo ispali od potonjeg osvajaca, a posle toga pobedili Ruse u razigravanju. Sta smo vise mogli da uradimo sa Bogavcem, Avdalovicem, Vukcevicem, Askrabicem, Ostojicem i Perovicem?!

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

To '10 je potpuno nebitno, mi smo bili u potpunom daunu posle onakve kradje...
S

Saturn

pre 8 meseci

Evropski klasik
G

Goust

pre 8 meseci

Tako će i ostati.
0

015

pre 8 meseci

Dobijamo 100%.
G

Goran Lazic

pre 8 meseci

To smo rekli i za Italijane pa smo izgubili.Bolje da cutimo
d

daleko.bilo

pre 8 meseci

Timskom igrom mozemo. Soliranjem jednog igraca ne mozemo.
V

Vinegar

pre 8 meseci

Oni tesko da mogu da ponove mec od juce, iako naravno nije potrebna tako savrsena igra da bi se pobedila nasa reprezentacija. Nas najveci problem je Karijeva taktika gde se sut za 3 nikad ne brani. Videcemo, svakako nismo dosli u sastavu za koji bismo mogli i da zahtevamo pobedu. Kvalitetniji su, pruzaju bolje partije na turniru i to je to. Srecno nasima.
K

Kari

pre 8 meseci

Isto tako nece uspeti jer kvalitet je na strani Litvanije.
L

Litvanci

pre 8 meseci

Znacajno jaci tim, timskije igraju i imaju vise raspolozenih igraca .
D

Da se ne

pre 8 meseci

Zaluđujemo. Litvanija igra zrelije od nas, igraju više timski od nas i igraju što je najbitnije više muški od nas. Nemaju oni gledajući po čistom kvalitetu bolje šutere sa klupe od Vanje i Dobrića, ali njihovi pogađaju, nemaju ni iskusnijeg i većeg patriotu od Bogdana, ali njihov “Bogdan” igra kako treba i kako mu se kaže, jedino gde su za nekih 30% bolji jeste na poziciji centra, ali se nijedan centar nije naigrao protiv nas. Naši momci moraju da izađu i doslovce da se potuku sa njima, da svaki faul bude na ivici incidenta da bi ih dobili, a ako izađemo da ih pobedimo na neku lepotu igre, na neku foru, pobediće nas 10ak razlike bez ikakvih problema. Od svih naših igrača koji su spremni da se potuku, to jedino vidim kod Nikole Jovića i Davidovca, a to nam neće biti dovoljno. Ako iko od bitnih ljudi čita ovo, recite milutinovu da nad Valančijunasom napravi faul po lopti pa da pusti ruku pa ga lupi i po glavi, da kada neko krene sam na koš, gurni ga sa leđa, napravi opšti haos na terenu i to je jedina šansa da mi pobedimo, a pošto niko ne čita ove komentare i pošto većina naših igrača nema bele bubrege za ove stvari, izgubićemo i to je to.
d

dukkkkaaaa

pre 8 meseci

Meni samo nije jasno kako tebe ne pozvase da igras ili makar da trener budes? To je veliki propust naseg saveza..