""
""

Nikola Jokić obavestio Đorđevića: Ne ide na EP!

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.07.17. | 08:33

Selektor i bez Milutinova, Dangubića i četvorice mladih

Nije iznenađenje, jeste potvrđeno. Desilo se ono što se između redova moglo naslutiti po objavljivanju spiska. Nikola Jokić neće igrati za Srbiju na Prvenstvu Evrope ovog leta.

Izabrane vesti

Centar Denvera je tu odluku saopštio lično selektoru reprezentacije Aleksandru Đorđeviću tokom jučerašnjeg telefonskog razgovora. Na taj način viceprvaci sveta i osvajači srebra sa poslednjih Olimpijskih igara ostali su bez važnog igrača u napadu na još jednu medalju. Saznanja da je Jokić izabrao da se posveti radu na poboljšanju ličnih karakteristika objavio je Sportski žurnal, uveravajući da 22-godišnji Somborac nije pritisnut iz NBA kluba.
U toku jučerašnjeg dana mladi as Denvera se čuo sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem i saopštio odluku koja se nazirala od trenutka kad je njegov menadžer, posle završetka sezone u NBA, saopštio da je igranje Jokića na Evrobasketu pod znakom pitanja, zbog želje tima iz Kolorada da se Srbin, na kojem se gradi klupska budućnost, individualno usavršava. Jokić je izabrao tu varijantu iako su čelni ljudi Denvera, Tim Koneli i Arturas Karnišovas, javno saopštili da neće uticati na njegovo opredeljenje“, piše dobro pobavešteni novinar Sportskog žurnala Predrag Miljuš, podsetivši da osim Nikole, stručni štab reprezentacije neće moći da računa ni na Nemanju Bjelicu, koji je u procesu rehabilitacije posle teške povrede početkom ove godine.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Aleksandar ĐorđevićEurobasket 2017košarkaška reprezentacija SrbijeNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara