Nikola Jovanović jedna od Trentovih ideja

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.08.18. | 12:02

Ukoliko bi prešao u ovaj italijanski klub, igrao bi protiv Partizana u Evrokupu

Dva srpska igrača su želje Trenta. Imaju isto ime i obojica su prošle sezone nosila dres Crvene zvezde. Jedan je Nikola Radičević, i njega ovaj italijanski tim baš želi, dok je drugi Nikola Jovanović, i dalje igrač Crvene zvezde, ali on je samo jedna od tri poznate ideje za ovaj tim.

Radičević je blizu prelaska i velika je želja ovog kluba koji će naredne sezone igrati u Evrokupu. Sa svojom visinom doprineo bi raznolikosti u napadu Trenta. Dogovor je blizu, ali još nije finalizovan. To bi moglo da se dogodi u narednih nekoliko dana.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Trento traži pojačanja pod košem, tu mu nedostaje igrač "dugajlija". Nikola Jovanović je jedan od igrača o kojima se razmišlja, a pored njega opcije su i Ben Mur koji je slobodan igrač, kao i Ben Bentil.

Jovanović ima ugovor sa Zvezdom, ali s obzirom da prošle sezone nije imao preterano veliku ulogu, te da su crveno-beli doveli već tri igrača na poziciji centra - Majka Cirbesa, Dušana Ristića i Majkla Odža - jasno je da bi Jovanović mogao da potraži sreću u nekom drugom klubu.

Jedna od opcija je i odlazak u FMP. A sada je i Trento koji će igrati u Evrokupu u Grupi C gde se nalazi i beogradski Partizan.

Foto: Star Sport


tagovi

Nikola Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara