"KK Niš"
"KK Niš"

Niški košarkaši u novim Mozzart dresovima

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.12.17. | 14:17

U okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“ klub iz grada na Nišavi dobio novu opremu

KK Niš

U nastavku sezone, nade KK Niš igraće u novoj sportskoj opremi koje im je u akciji „Novi dresovi za nove šampione“ obezbedila kompanija Mozzart.

Izabrane vesti

Klub je osnovan 1996. godine i do danas beleži brojne uspehe. Seniorska ekipa je u poslednjih nekoliko sezona u samom vrhu Prve muške regionalne lige Istok, a u nekoliko navrata takmičili su se i u Drugoj ligi Srbije. Tim trenera posvećuje veliku pažnju radu sa mlađim kategorijama koje godinama igraju kvalitetne lige Košarkaškog saveza Srbije. Kako kažu u klubu, cilj je da se mladi košarkaši afirmišu i jednog dana ponesu seniorski dres. Upravo oni su bili i najsrećniji zbog ove donacije, ponosni na izgled dresova koji su sami odabrali.
„Hvala kompaniji Mozzart na velikoj podršci koja nam puno znači kao klubu koji se finansira od lokalne samouprave. Donacijom u vidu dresova doprinosi se promociji sporta koja je neophodna našem, kao i drugim klubovima obuhvaćenih ovom akcijom. Siguran sam da će košarkaši Niša opravdati poverenje i pružiti maksimum na svim utakmicama koje dolaze“, rekao je trener Saša Damjanović.

KK Niš

Akcija kompanije Mozzart „Novi dresovi za nove šampione“ pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Preko 45 fudbalskih, košarkaških, rukometnih, odbojkaških klubova širom Srbije sada igra u Mozzart dresovima. 


tagovi

deo tvog životaMozzartNiš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara