"Cvetković"
"Cvetković"

Nišlije posle poraza: Presudile Zvezdine trojke u prvom poluvremenu

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.02.15. | 23:05

"Generalno sam zadovoljan sam igrom i zalaganjem svog tima, bili smo dobri u skoku i naterali smo ih na 17 izgubljenih lopti", poručio je trener Konstantina Marko Cvetković

Cvetković

Crvena zvezda je apsolutno zasluženo prošla u polufinale Kupa Koraća pobedom nad domaćinom Konstantinom (81:64), a trener Nišlija Marko Cvetković kao osnovni uzrok poraza označio je odličan šut crveno-belih za tri poena u prvoj polovini utakmice. Međutim, on ipak nije mogao da zameri svojim igračima na pruženoj partiji, jer su uspeli da maltene prepolove zaostatak koji je u jednom momentu iznosio 32 poena.

Izabrane vesti

Strateg tima iz grada sa Nišave je bio zadovoljan činjenicom da su njegovi momci velikom željom uspeli da se koliko-toliko nose sa favorizovanim rivalom.
"Crvena zvezda je apsolutno zasluženo pobedila i čestitam im na tome. Generalno sam zadovoljan sam igrom i zalaganjem svog tima, bili smo dobri u skoku i naterali smo ih na 17 izgubljenih lopti. Pokušali smo da skupljamo na njihovim visokim igračima, ali su nam nažalot ubacili sedam trojki u prvom poluvremenu. Mi smo, s druge strane, nešto slabije šutirali što je i rezultat njihove jake odbrane. Zvezdi želim puno sreće i u Kupu i ostalim takmičenjima, jer njima tek predstoji ono glavno u sezoni", rekao je Cvetković.

Jedan od najboljih u redovima domaćina Goran Ostojić smatra da su atletske sposobnosti igrača srpskog vicešampiona jednostavno nešto sa čime ekipa Konstantina ne može da se nosi.
"Čestitam Zvezdi i želim joj mnogo sreće do kraja takmičenja. Mi smo odigrali maksimalno, ali jednostavno nismo mogli da odgovorimo na tu njihovu neverovtnu 'fiziku'. Trudili smo se do samog kraja, uspeli da smanjimo razliku i nadam se da nismo razočarali publiku", istakao je Ostojić.

(FOTO: MN Press)

 

tagovi

Srbijakup radivoja koraća 2015KK KonstantinFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara