""
""

Ništa od bronze: Srpkinje izgubile malo finale u Udinama

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.07.14. | 22:50

„Svi su mogli da se uvere da u ovoj selekciji ima igračica koje će predstavljati svetlu budućnost srpske ženske košarke“, izjavio je selektor Polenek

Mlada ženska košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji bronzanu medalju na Prvenstvu Evrope u Udinama pošto je u utakmici za treće mesto izgubila od domaće selekcije Italije sa 63:68.

Najefikasnije u redovima srpskog tima bile su Topuzović sa 16 i Mandić sa 15 poena, dok su Italijanke do trijumfa predvodile Gambarini sa 16 i Erkoli sa 12.
Nismo uspeli da dođemo do medalje koju smo želeli svim srcem. Žao mi je ovih sjajnih devojaka koje su uložile puno truda i energije u prethodnih sedam nedelja priprema za ovaj šampionat. Ako nam je za utehu, ponovo smo četvrti u Evropi, baš kao i pre tri godine u Novom Sadu. Ono što je možda najvažnije, svi su mogli da se uvere da u ovoj selekciji ima igračica koje će u godinama koje dolaze predstavljati svetlu budućnost srpske ženske košarke“, izjavio je selektor reprezentacije Srbije Igor Polenek.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Ženska juniorska reprezentacija SrbijeSrbijakošarka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara