Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Ništa od Danila Nikolića u Partizan Mozzart Betu, povreda pokvarila sve

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.09.23. | 17:46

Željko Obradović pričao o crnogorskom asu posle pobede u Podgorici

Partizan Mozzart Bet je pobedom počeo Superkup u Podgorici. Crno-beli su savladali Megu i tako prošli u polufinale gde ih već čeka Igokea.

Izabrane vesti

"Imamo izuzetan broj takmica u prva dva meseca, zato je sada cilj podeliti minutažu. Čestitam Megi na odlično odigranoj utakmici", bili su prvi utisci Željka Obradovića.

S obzirom da su crno-beli u Podgorici, tamošnji mediji su iskoristili priliku da saznaju status Danila Nikolića. Naime, ko se dobro seća, on je bio na prvom treningu Partizana u Beogradu na iznenađenje mnogih.

Trenirao je sa klubom iz Humske, ali na kraju sve je trajalo nekoliko dana. Obradović je objasnio o čemu se tačno radi.

"Danilo Nikolić se na žalost povredio na pripremama, ima problem sa istegnućem mišića. Spremni smo bili da mu pomognemo u oporavku, međutim on se odlučio da to nije potrebno i izgleda da je u Podgorici, da je došao, tako da nije sa nama. U trenutku kad smo razgovarali da dođe sa nama na pripreme bilo je dobro i njemu i nama, međutim dogodila se povreda nakon pet ili šest dana dana. Imao je bol i kada je otišao u Beograd na magnetnu rezonancu videlo se da to iziskuje desetak dana pauze, tako da se nadam da će se oporaviti i želim mu sve najbolje" rekao je Obradović.



tagovi

KK PartizanABA ligaDanilo Nikolić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara